Joan Ørting har gnisten

Joan Ørting – forrygende og fyrig rødhåret sexolog med gennemslagskraft som et panserbrydende missil. Nu er Joan Ørting igen aktuel med programmet Jagten På Gnisten, hvor hun i bedste intime stil tager os med ind i danske pars pinagtigheder. Joan Ørting er helt sikkert pigen, der kan få gang i kludene igen. Men lad os lige vende selve programmet og se nærmere på sexolog Joan Ørting. Og nu har Joan Ørting en elsker! Hvad er der galt i det? Hvis Joan Ørting har en elsker med sin mands accept, er det da helt fint!

Joan Ørting – hele Danmarks sexolog

Joan er født den 26. marts 1960, og dermed er hun altså ret tæt på de 50 efterhånden. Det kan man bestemt ikke se! Joan Ørting er uddannet teaterinstruktør, hvilket hun har arbejdet som ved børne- og ungdomsscenen Gawenda i Gladsaxe, ligesom hun har undervist i dramatik på flere højskoler. Hun har senere uddannet sig til sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer.

Video med Joan Ørting – og hun er ikke nøgen

Videoen er desværre slettet

 

Er der frække billeder med Joan Ørting at finde?

Der er jo nærmest ikke andet, for den frække rødhårede pige ser ret indbydende ud, uanset hvad hun gør. Hmmm…

Jagten på Gnisten med Joan

Jagten på gnisten hedder det nye program med parterapeut og sexolog Joan Ørting. Og det er netop det at jage gnisten i forholdet, som Ørting skal hjælpe programmets deltagere med. I programserien kører Joan Ørting rundt i landet med sin autocamper og møder almindelige par, som har svært ved at se det, de før så i hinanden.

Men helt ærligt! Ville du lukke tv ind i dit hjem og flashe dit forhold for resten af Danmark? Hvad er det, der gør mennesker så opsatte på et øjebliks berømmelse, at de vil udstille sig selv på den måde?

Nogen der har et bud?