Leon Birdi

Hvis du arbejder med salg, og du ikke kender Leon Birdi og Salesbooster konceptet, går du altså glip af meget. Ordrer, arbejdsglæde og forfremmelser for eksempel. Hans koncept Salesbooster er en umanerlig smart blanding af salgstræning, psykologi og indsigt, der ender op med det, der er formålet for dem, der booker ham: Sælg mere!

Foredrag om salg og LÆRING

At salg handler om meget mere end at proppe en vare eller en ydelse ned i halsen på en kunde, ved enhver professionel sælger. Men i dagligdagen kan det være svært at få de mange elementer, der omkranser et godt salg, til at gå op i en højere enhed. Det kræver lidt input “udefra”, og det kræver input fra en person, der ikke har læst sig til sin viden – men har lært den i virkeligheden skole!

Det er det, Leon Birdi har, kan og gør – og derfor får han i dag en omtale her på beroemte.dk

Mange har stiftet det første bekendtskab med den vidende herre via et af de foredrag om salg (se her), han afholder. Og det bekendtskab fører ganske ofte til en erkendelse af, at man som sælger i virkeligheden kun udnytter en lille del af de muligheder, man har for at knytte en kunde tæt til sig, skabe synergi og give reel og ægte værdi til kunden i et salg.

Mange holder foredrag om salg og endnu flere underviser i det – men kun ganske få har erhvervet sig den dybe viden og erfaring, der kun kommer af at have været der selv, begået alle fejlene, analyseret dem og fundet løsninger. Det er det Birdi har, og det er derfor, man forlader både hans foredrag og hans kurser med både et helt hæsblæst indre og en stille erkendelse af, at man har “solgt forkert” altid. Det allerbedste? Når man kommer hjem og benytter sin nye viden og hans input, stiger salget OG kundetilfredsheden.