Piger med tatoveringer – Billeder

Tatoverede piger – det er efterhånden mere almindeligt, at piger har tatoveringer, end at de ikke har. Og hvordan ser Revseren så på piger med tatoveringer? Jeg har et ambivalent forhold til det. På den ene side synes jeg, at piger med tatoveringer virker lidt billige, og på den anden side set kan en tatoveret pige se ret fræk ud. Jeg har derfor valgt nogle billeder af tatoverede piger og forklaret lidt om hver af dem. Så kan du forholde dig til, hvilke tatoveringer til piger, du kan lide.Lad os starte med den klassiske tatovering, der også kaldes for Amager nummerplader. Det er en tatovering lige over numsen – altså på lænden. Det KAN se frækt ud, men ofte er det overdrevet, og så ser det bare billigt ud.

 

Denne pigearm med en tatovering signalerer “billig” og rockertøs. Absolut ikke godt!

Også ALT for meget på en pige – den tatovering diskvalificerer hende fuldstændigt!

Når en pige har tatoveringer på armene og ved hænderne, frastødes jeg altså! Det er lidt billigt, og det signalerer “low life” til mig. Jeg ville f.eks. være flov over at have en kæreste med i byen, hvis hun var tatoveret synligt. Det er nu engang min holdning. Jeg så for eksempel en pige forleden, der kørte på en motionscykel nede i centeret. Hun var så tatoveret, at jeg var ved at brække mig!

Men hvad siger du til tatoveringer? Kan du lide tatoveringer på piger? Eller er du selv pige og tatoveret? Hvilke oplevelser og holdninger har du?