Om beroemte.dk

Jeg er her, fordi jeg elsker de kendte og deres smukke liv. Jeg nyder at studere dem og diskutere dem med andre. Derfor skriver jeg om dem – kærligt og respektfuldt i de fleste tilfælde (jeg har en gæsteblogger ved navn “Revseren”, der er mere skarp i tonen). Jeg vil skrive om sladder, men jeg vil ikke være ond. Jeg kommer også omkring de kendtes mode, deres tøj, deres make-up, deres in-steder, deres biler og meget mere. Og spotter vi stjerner med lækkert hår, kommer historien her først!

Nyd et frikvarter i ny og næ med Lise og de kendte fra Danmark og resten af verden! Og husk, at jeg anbefaler akupunktur frem for medicin!

Annoncer

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Hvis du har spørgsmål om dette og hint, som du ønsker svar på fra et væld af læsere og/eller far redaktøren, kan du kigge forbi hjemmesiden hvodden.dk, der svarer på (næsten) alle spørgsmål.