Rejsebureauer Tyskland

En dansk familie kan spare tusindvis af kroner på feriebudgettet, hvis den er villig til at flyve på sommerferie fra Nordtyskland med et af de tyske rejsebureauer – og der er mange gode rejsebureauer i Tyskland

To voksne og to børn kan i skoleferien komme på chartertur i 14 dage for, hvad det i samme periode koster at leje et rimeligt dansk sommerhus. Og er kravet ”all inclusive”, er der også masser af muligheder: Bl.a. 16.000 kr. ved den tyrkiske riviera og 17.000 kr. på De Kanariske Øer. Tyske rejsebureauer bugner af tilbud lige nu.

Fortæl os om du har erfaringer med tyske rejsebureauer:

[poll id=”7″]

 

Store penge at spare ved at vælge de rigtige rejsebureauer

Det skriver FPN, der har en større undersøgelse af markedet for ferier.

Dette er blot endnu et eksempel på de store besparelser, en familie kan hente ved at købe fornuftigt ind, når ferien skal planlægges. Hvorfor ikke spare flere tusind kroner, når det kan ske uden at få en dårligere ferie? Ganske vist er en del danskere utrygge ved at skulle rejse ud fra Tyskland, men fakta er, at det er umådeligt nemt. Faktisk har adskillige af de større tyske rejsebureauer ansat dansk personlae for at efterkomme ønskerne fra de danske kunder.

Det er dog værd at understrege, at der ikke gælder samme regler for garanti etc., når ferien købes i Tyskland.

FPN skriver bl.a.:

Et hotelophold i syden med alle måltider, fri bar og is til børnene ad libitum kan realiseres for ganske fornuftige penge. En familie på fire kan i skolernes sommerferie holde to ugers charterferie med ”all inclusive” for 284 kr. om dagen per person.

Kravet er blot, at du er villig til at booke ferien på internettet og rejse via f.eks. Hamburg med et tysk selskab.
Fpn.dk fandt forleden uden problemer 10 familierejser med all inclusive i to uger i skoleferien på det tyske prissammenlignings-site neckermann.de – de fleste til under 20.000 kr.

Det er da værd at tage med, hvad? Og hvorfor ikke rejse med et tysk rejsebureau fra en af de nordtyske lufthavne, når der kan spares så mange penge på det?

Har du prøvet at rejse på ferie med et tysk rejsebureau, hører vi gerne om dine erfaringer. Skriv en kommentar om dine erfaringer med rejsebureauer – både tyske og danske rejsebureauer.

Blandt de mest kendte danske rejsebureauer skal nok nævnes: Apollo Rejser, Star Tour, Spies, Atlantis Rejser, Sun Tours, Folkeferie, Dansk Fri Ferie, Dansk Bilferie og mange flere.