Tandlæge forsikring

Jeg blev helt glad i dag, da jeg opdagede, at man nu kan tegne en forsikring, der dækker op til 80% af tandlægeregningen. Det er super fedt, at man nu får mulighed for en tandlæge forsikring i Danmark! At gå til tandlæge kan være frygtelig dyrt, og enhver der har prøvet at få lavet rodbehandling, kroner og stifttænder ved, at det koster mange penge. Derfor er en forsikring til tandlæge regninger altså bare godt nyt!

Det er firmaet Dansk Tandforsikring, der har sendt den nye forsikring på markedet. Og hvem kan ikke bruge en tandforsikring?

Mine tænder skal i hvert fald forsikres med sådan en tandlæge forsikring – det er 100% sikkert. Og så kan jeg få råd til at få lavet alt det, der bare er så dyrt hos tandlægen. Nogle gange har jeg oplevet regninger på op til 12-14.000 kroner fra min tandlæge, og her ville det sørme have været godt med en tandforsikring som den, Dansk Tandforsikring nu har introduceret. Det kunne have gjort mine tandlægeregninger meget billigere…

Hvad med dig? Skal du også have en tandlæge forsikring? Dansk Tandforsikring har i hvert fald et godt tilbud, synes jeg. Og tandlægeregninger er altså bare for store!

Hvordan forsikrer du dig mod tandlægeregninger?

Når du tegner en tandlægeforsikring hos Dansk Tandforsikring, sker indtegningen hos din egen tandlæge, som udfylder et skema over din tandstatus. Dette tandstatusskema modtager du i forbindelse med din tilmelding til ordningen – og det kommer med posten til dig.

Når du har din tandforsikring på plads, bruger du blot din tandlæge som normalt. Når du har betalt din regning, indsender du den til Dansk Tandforsikring på:

Dansk Tandforsikring A/S

Skudehavnsvej 5

2100 København Ø

Så tager de sig af sagen derfra.

 

Nogle vil mene, at en tand forsikring er penge ud af vinduet – for “man kan jo bare børste sine tænder ordentligt”. Men sådan er verden ikke. Mange har fra naturens hånd dårlige tænder, og så kan denne forsikring fra Dansk Tandforsikring altså hurtigt være tjent hjem igen.