Millionærskat – nassernes sutteklud

Millionærskat er et af de mest forfærdelige ord, der eksisterer i dansk politik og i den grundlæggende danske holdning. Helt basalt handler det om, at en flok halvdovne slyngler vil forsørges helt eller delvist af dem, der vil arbejde og yde en ekstra indsats. Og det er typisk socialdemokrater og andre røde nassere, der ynder at kræve en ekstra beskatning af de mennesker, der mere eller mindre forsørger dem allerede. Det er så usselt!

 

Millonærskat – lovbestemt nasseri

 

Når de stakkels tabere på den ydre venstrefløj og desværre også i midten af socialdemokraterne har så travlt med, at de bedre stillede skal betale endnu mere i skat, bunder det i misundelse og intet andet. Nå ja – og i lysten til at lade andre forsørge dem selvfølgelig.

Jeg så i dag i TV2 et indslag, hvor en flok socialdemokratiske vælgere blev spurgt om, hvad de mente om, at millionærskatten ikke bliver til mere i denne omgang.

En af de adspurgte var sådan en rigtig indebrændt gimpe på pension fra Fyn. Hun stod og sagde ligeud, at det da var en skam, at der ikke kom yderligere millionærskat, for det kunne da ikke være rigtigt, at millionærer ikke også skulle være med til at betale til den fælles kasse. Det sagde hun faktisk! Sådan en nasser og ligegyldig person – hvor er det dog forfærdeligt, at der ikke er et minimumskrav til intelligens for at have stemmeret.

Fatter den gimpe da ikke, at en millionær allerede betaler mere i skat hvert år, end hun gør på 10, 20 eller 30 år? Hvis en person betaler for eksempel 40% i skat af en indtægt på en million, er det jo 400.000 kroner. Men en mindre højt lønnet betaler også 40%, og af en løn på for eksempel 300.000 kroner er det så 120.000 kr. i skat.

Hvor må man være snotdum, hvis man ikke kan forstå, at 400.000 kroner er mere end 120.000 kroner.

Hvilket skattesystem er bedst?

 

Hvis du spørger mig:

 

Find ud af, hvor mange lønmodtagere der er i Danmark.

Find ud af, hvor mange penge de til sammen tjener på et år.

Lad alle – hver og én – betale 35% af den løn i skat.

Regn ud, hvor mange penge i indkomstskat, der så er til rådighed for Staten.

Læg budgettet ud fra det beløb.

Send alle de dovne arbejdsløse ud at arbejde.

Fjern socialhjælp til alle, der ikke har brug for den.

Fjern offentlig sygesikring til alle udlændinge, der ikke betaler skat.

 

Sådan skal det gøres. Nå ja – send tumper som hende gimpen fra Fyn i skole igen, så hun kan lære, at det er dumt at bide den hånd, der fodrer hende.