Emilie Jerichau og Kronprinsen?

Emilie Jerichau og Kronprins Frederik? Jeg fik lige historien præsenteret her til morgen, og jeg tænkte straks: “Hvem er Emilie Jerichau?”. Og hvad har hun at gøre med Kronprins Frederik, der er nybagt tvillingefader? Er Emilie Jerichau bare en veninde til Frede, eller er der noget, vi som sensationslystne og perfidt nysgerrige danskere skal vide om Frederik, Mary og den ukendte Emile Jerichau? Så jeg dykkede lidt ned i sagerne.

Emilie Jerichau – ung blondine

Hevm er så denne unge blondine med navnet Emilie, der har danset med Kronprins Frederik? Emilie Jerichau er ifølge B.T. assistent i administrationen, mens hun er ved at færdiggøre sin bachelor i international virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School.

Kronprins Frederik kender Emilie Jerichau via sin gamle ven fra Frøerne – Jeppe Handwerk. Emilie arbejder for Jeppe, og det er altså via ungdomsvennen, at vores Frederik har mødt den lille labre sag. Emilie er naturligvis ked af at blive kaldt for en “villig blondine”, men den slags siger jo blot noget om niveauet hos den danske presse, ikke?

Hun er da meget pæn, men hun når jo på ingen måde den ekstremt klassiske Prinsesse Mary til sokkeholderne. Emilie Jerichau er – som vi tolker det her på redaktionen – absolut heller ikke hverken nogen dum blondine eller ude efter Frederik.

Må en kronprins drikke sig fuld og danse med blondiner?

Selvfølgelig må han det, men det kan diskuteres, om det er klogt af ham at gøre det i fuld offentlighed. Vi mener, at Kronprins Frederik bør tænke lidt mere over, hvordan han agerer i det offentlige rum fremover. Og så mener vi, at pressen generelt skal udvise en større respekt for andre mennesker. Emilie Jerichau er jo ikke nogen villig blondine men blot en gammel ven af Frederik.

Hvad mener du? Og kender du selv Emilie Jerichau?