SF og Enhedslistens hemmelige plan

Der er som bekendt folketingsvalg den 15. september, og der er desværre skræmmende tegn på, at SF og Enhedslisten får flere stemmer, end de har fået nogensinde før. Derfor er det på sin plads at bringe uddrag af den hemmelige plan, som SF og Enhedslisten har parat, hvis de røde vinder valget i Danmark den 15. september. Planen er antagelig godkendt af Helle Thorning-Schmidt allerede. Her får du et indblik i, hvad den handler om.

Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen vil stjæle privat ejendom

Det er for nylig kommet frem, at der i Enhedslistens partiprogram stadig står, at den private ejendom skal overtages af staten. Det betyder, at virksomheder skal tages far deres ejere og overdrages til “folket”. Johanne Scmidt-Nielsen ønsker en revolution, og i Enhedslistens partiprogram står der ordret, at private virksomheder skal tages om nødvendigt med magt. Altså en voldelig revolution.

SF’s Ole Sohn og Honecker fra DDR

Ole Sohn er i dag ministerkandidat hos SF. For ganske få år siden var han dog en af Erick Honeckers trofaste støtter. Hvis du ikke ved, hvem Erick Honecker er, kan vi fortælle, at han var manden, der var skyldig i mord på de stakkels østtyskere, der forsøgte at flygte ud af det helvede på jord, som DDR var. Han var en af de ansvarlige for bygningen af Berlinmuren under Walter Ulbricht.  Da han blev regeringschef viste han tegn på forandring og mere åbenhed. Men da Michail Gorbatjov indledte sine reformer i Sovjetunionen forblev Honecker en hård og totalitær kommunist. Han måtte imidlertid gå af efter de omfattende massedemonstrationer mod regimet i oktober 1989, og blev efterfulgt af sin partifælle Egon Krenz — kort tid efter blev DDRs territorium genforenet med det demokratiske Tyskland.

Efter Tysklands genforening flygtede Honecker til Rusland, men da Sovjetunionen faldt sammen kunne og ønskede den nye demokratiske regering i Rusland ikke at give ham beskyttelse, og han blev i 1992 udleveret til Tyskland. Der blev han stillet for retten af tyske myndigheder for landsforræderi og for forbrydelser begået under den kolde krig, bl.a. drab på 172 tyskere som forsøgte at flygte til vesten. Imidlertid blev han løsladt i 1993 da han var dødssyg af langt fremskreden kræft. Han døde af sygdommen i Chile allerede året efter.

Det er altså mennesker som Ole Sohn og Hanne Schmidt-Nielsen der – hvis der bliver rødt flertal i Danmark – vil være den bestemmende magt. Begge hylder de grusomme ting, som kommunismen står for, og begge er i virkeligheden imod demokrati.

Personligt tror jeg, at deres plan på lidt længere sigt er at skabe en kopi af den gamle østblik i Danmark. Et samfund, hvor det ikke længere vil være tilladt at rejse ud – det er ganske enkelt nødvendigt at forhindre folk i at rejse, hvis ikke landet skal affolkes under et så grusomt styre, som de to står for.

Socialdemokraterne med Helle Thorning-Schmidt i spidsen er i virkeligheden blot “nyttige idioter” for de lumske snigepelse i Enhedslisten og SF. Og da de fleste af socialdemokraterne i folketinget er så ringe begavede, som det er tilfældet, opdager de intet, før det er for sent.

Stem rødt den 15. september – så er du sikker på, at Danmark ender som Cuba og Nordkorea: I dyb fattigdom, uden frihed og uden udsigter.