Find tøj og sko billigt online!

I oktober 2014 skrev jeg et indlæg om, hvor fantastisk Pricerunner er, hvis man vil spare penge online. Pricerunner er stadig fantastisk men mest til at sammenligne priser på elektronik såsom fjernsyne, hvidevarer, mobiltelefoner osv.

Når det kommer til produkter som tøj, er det nemlig utrolig svært at sammenligne priserne, fordi det er svært at finde den samme model fra forskellige butikker. Derfor vil du opleve, at du i de fleste tilfælde bliver ført direkte til en butik i stedet for at komme ind under den kendte prissammenligning. Prøv f.eks. at kigge under deres badedragter og klik på et produkt.

pricerunner

Pricerunner er dog stadig et glimrende valg, hvis du skal finde de bedste priser på tøj. De har nogle fine filtreringsmuligheder såsom materialer, mønster, stil og farver. Jeg savner dog størrelser, da det er en meget vigtig faktor, og det er ret irriterende at klikke sig videre til et produkt, der så ikke findes i den størrelse, man skal bruge.

Andre gode tjenester med tøj og sko

Udover Pricerunner findes der et par andre tjenester, jeg gerne vil introducere dig for. For to måneder siden kom jeg tilfældigt forbi shoppingportalen katoni.dk, der ikke har lige så mange filtre som Pricerunner, men har nogle ret gode og vigtige sorteringsmuligheder. De har størrelser, farver, mærker, udsalg, spar mest, gratis fragt, gratis retur og e-mærket.

De vigtigste filtre for mig er helt klart størrelse og spar mest, da jeg er stor fan af at spare penge, når jeg køber tøj online. Jeg vælger den rette størrelse, og derefter vælger jeg deres filter spar mest. Så får jeg alle produkter i den kategori, jeg har valgt, sorteret efter min størrelse og den højeste besparelse. På den måde finder jeg ofte tøj og sko, som jeg sparer mellem 60-80% på – og det er da genialt! Prøv at kigge på katoni’s udvalg af badedragter:

katoni

Vælg din størrelse og klik så på filteret spar mest. Sidste gang jeg tjekkede, var det muligt at spare 80% på fine badedragter. Det fede er, at du finder alle slags badedragter lige fra de eksklusive og feminine til de sporty og praktiske i alle farver og mønstre.

En anden service, jeg bruger, er hjemmesiden Shoplr.dk. Jeg bruger flere hjemmesider da de alle repræsentere forskellige butikker og på den måde kan jeg via 3 hjemmesider se tilbud fra rigtig mange forskellige webshops. Shoplr.dk har ikke så mange filtre men har heldigvis også filteret spar mest. Du kan prøve at se deres udvalg af badedrager her.

shoplr

Jeg har selvfølgelig også et par webhops, hvor jeg af og til kigger forbi for at se om de har nogle gode tilbud. En af mine favoritter er https://www.theoutnet.com/. De sælger udsalgsvarer fra http://www.net-a-porter.com/, der ikke længere er i sæson. Du kan derfor ofte finde nogle rigtige fine highend produkter til en fornuftig pris, hvor du sparer helt op til 75%.

theoutnet

What’s not to like?

Sammenlignet med butikkernes priser håber jeg, du efterhånden kan se fidusen i at shoppe online. Foruden at du sparer en masse penge på alt inden for tøj, sko og accessories, kan du I løbet af no time og uden anstrengelse få fingrene i de nyeste og lækreste mærker. Det må da siges, at være en win-win.  Eller hvad?