Forbrugslån

lån hurtig udbetaling

Hvad er et forbrugslån? Et forbrugslån er som navnet antyder, et lån som er påtænkt en eller flere personer, som har brug for lidt ekstra penge til deres forbrug. Dette kunne evt. være til en ferie, en mobiltelefon, et TV eller lignende. De fleste forbrugslån er af størrelsen 1.000-50.000kr., og er som regel ikke særlig svære at få fingrene i.

Der er selvfølgelig altid nogle krav. Disse er i det fleste tilfælde vedrørende låntagerens alder, indkomst og om man er i RKI. Ikke alle, men mange, lånudbyder af forbrugslån stiller ikke krav til at få at vide hvad du skal bruge pengene på. Hvilket er i en anden sag hvis man fx. vil tage sig et billån. Grunden til dette er primært det relative lave beløb, i modsætning til et billån.

Overvejelserne før du tager et forbrugslån

Der er nogle klare fordele ved forbrugslån, som vi agter at beskrive her. Fordelene, er bl.a. som nævnt ovenfor, at det er relativt nemt at skaffe sig et af disse former for lån. Specielt fordi man let kan søge på nettet hos flere på en gang.

På den måde at forøge sandsynligheden for at blive godkendt, du kan med fordel benytte Pengeguru.dk lånoversigt. Netop dette formål eller bare for at få dig et overblik mens du overvejer. Når du søger et forbrugslån, går der i de fleste tilfælde ikke meget mere end 30 sekunder, før du får svar tilbage.

Hurtig svar og hurtig udbetaling af lån gælder også weekender og helligdage. Så står du en lørdag eller en søndag og mangler penge, så fortvivl ej. Som du kan se på Weekend-lån.dk, så er der en lang række långivere, der tilbyder udbetaling af 24 timer i døgnet hele året rundt. Lån penge i weekenden også med hurtig udbetaling af lån nu og her, det er lidt vildt!

OBS: En ansøgning om lån er gratis og IKKE bindende! Du har faktisk 14 dages fortrydelsesret, så du kan altid fortryde.

Ulemper

Ulemperne ved denne form for lån er dog imidlertid, at der kan være store omkostninger ved at tage et lån. Dette skal dog ses på som værende relativt! Hvis du låner 5000kr. og betaler dem tilbage efter 6 måneder, så når der ikke er ryge de store omkostninger på.

Problemet opstår, hvis du har taget lidt for mange forbrugslån på en gang og pludselig ikke kan overholde dit eget budget. Virksomheder som du for disse lån af, er nemlig hurtige til at sende en i inkasso, og så bliver det pludselig dyrt!

Så en hovedregel er, altid sørg for at du kan overholde afdragene og skulle der opstå problemer alligevel, da er det bedre at kontakte låneudbydere og snakke med dem frem for bare at stoppe betalingen.

Bør du så tage et forbrugslån?

Selvom at der er tale om gennemsnitligt set betydelig dyrer lån, så kan det i flere tilfælde være en klar fordel af benytte sig af denne type lån. Et eksempel af en måske mere impulsiv lån tager. Hvis man sidst på måneden står og mangle lidt ekstra penge til hvad end det nu kunne være.

Da er det en klar fordel at ansøge om et forbrugslån. Først og fremmest er det meget nemt at ansøge om lånet, og for at forøge sandsynligheden for at få det lån man ønsker, så kan man ansøge flere steder af gangen, da ansøgning er uforpligtende. For det andet for du hurtigt få svar på, om man kan få lånet. Og der stilles sjældent spørgsmål eller krav til hvad pengene skal bruges til.

Sidst er der så at sige, at ja, forbrugslån er dyrere, hvilket er en klar ulempe, dog er der som sagt også en hel del fordele ved denne type lån. Så ja, brug dem endelig, men tænk dig om, læg et budget og en dermed en realistisk plan for hvordan du skal betale lånet tilbage.

Kilde: Kviklån-info.dk