Køb en robotplæneklipper

Bedste robotplæneklipper

Glem benzin – køb en el-plæneklipper også kaldet en robotplæneklipper! Robotplæneklipperen er hastigt på vej frem! En robotplæneklipper kombinerer to smarte fordele fra den gammeldags manuelle plæneklipper der ikke larmer og den motoriserede benzindrevne græsslåmaskine, som gør arbejdet med at slå sin græsplæne noget nemmere.

I forhold til at passe godt på vores miljø, så er en el plæneklipper også en god løsning, da den er meget skånsom Den forurener ikke så meget og kræver hverken benzin eller diesel for at fungere. Til gengæld skal du huske at lade den op før brug.

Fordele og ulemper

En elektrisk plæneklipper er en fantastisk opfindelse, men der er også et par ulemper.

Fordele:

  • En el plæneklipper er smart, billig i brug og anskaffelse
  • Den larmer næsten ikke, så dine naboer bliver glade for dig
  • Den kræver næsten ingen vedligeholdelse
  • Den har kun brug for strøm, så de løbende udgifter er lave

Ulemper:

  • Man skal passe på at ikke kommer til at køre ledningen over
  • Motoren er ikke så kraftig så græsplænen skal slås oftere

Hvad koster en plæneklipper til el?

Lad os sige det med det samme – priser for en robotplæneklipper er lav! Hvilket også er en af grundene til, at de bliver mere og mere populære. Vi råder generelt folk til at være varsomme med, at købe de helt billige og ofte skrabede modeller. En el-plæneklipper skal helst holde i mange år og da den bliver udsat for mange prøvelser igennem dens levetid anbefaler vi, at man ofre lidt ekstra, så man er sikker på, at mekanikker er i orden.

På den måde får man den bedste oplevelse! Når det er sagt, så kan du ved at investere mellem 1.500 og 2.000 kroner, få en rigtig fornuftig el plæneklipper. Et overkommeligt beløb for en god maskine. En el plæneklipper er nært beslægtet med den batteridrevne plæneklipper. Læs guiden på Pengeguru.dk