Sådan scorer du

Hvordan scorer man? Er der gode scoretricks til at score en pige eller dreng? Og skal man score på diskoteker, i skolen eller hvor? Spørgsmålene er mange, når dte handler o at score sig en kæreste eller en one night stand. Og svarene er mange – selvfølgelig. I denne artikel prøver vi at komme med flere svar på det store spørgsmål: Hvordan scorer man?

Scoretrick nr. 1: Øjenkontakt!

Det vigtigste er at tage og holde øjenkontakt med den udkårne! Øjnene er sjælens spejl, og man an se i øjnene, om det talte er ærligt ment. Derfor er det vigtigt, at du holder øjenkontakt, så du kan vise, at din interesser er ægte. Og øjne kan være utroligt flirtende 🙂 Det er øjenkontakten der tiltrækker og tænder begge køn – så skil dig ud fra mængden ved at turde være åben, smile og hold nu dén der øjenkontakt selvom det er svært! De fleste smiler, rødmer, kigger ned i jorden/væk – men hvis DU tør fastholde kontakten, er det jo DIG han/hende får øje på!

Scoretrick nr. 2: Lyt dobbelt så meget, som du taler

Ingen gider et talende vandfald, vel? LYT til ham eller hende, du gerne vil score. På den måde viser du både respekt og interesse. Og hvis du virkelig lytter og husker, bliver du jo forsynet med en masse viden om den udkårne, som du kan bruge i dit videre arbejde med at score ham/hende. Du lære rom interesser, lyster og oplevelser, som du selv kan tale lidt om og spørge ind til. Alle elsker at blive lyttet til, og det er en meget forsømt ting at lytte til sine medmennesker.

Scoretrick nr. 3: Respekt og tålmodighed

Respekter ham eller hende, du gerne vil score ved at tage det roligt. Lad være med at kaste dig over dit mål med det samme. Forsøg dig stille og roligt frem med en let berøring af den andens hånd for eksempel. Du vil hurtigt mærke, om interessen er gensidig eller ej.

Scoretrick nr. 4: Komplimenter

Mange tror, at når de skal score en pige eller fyr, er det bare med at øse ud af komplimenter. Det er ikke den rigtige måde. Du skal give ham eller hende komplimenter, men gør det lidt af gangen. Og sig KUN, hvad du virkelig mener. Du kan f.eks. sagtens et godt stykke inde i en samtale afbryde og sige: “Undskyld at jeg er så uhøflig og afbryder dig, men hvor har du dog smukke øjne”. Den kan næsten ingen stå for!

Så er der selvfølgelig de helt enkle regler:

  • Du skal ikke være beruset – det er IKKE charmerende
  • Du skal være soigneret og velplejet
  • Sørg for at have en frisk ånde. Dårlig ånde ødelægger ethvert forsøg på at score!
  • Lad være med at have en flok kammerater/veninder omkring dig. Ret AL din opmærksomhed mod den udkårne
  • Du skal ikke lyve eller overdrive – det er så gennemskueligt

Score via dating på nettet?

I dag er der mange, der scorer på nettet via en eller flere af de mange datingsider. Du kan prøve det af her:

Eller her: