Gucci og lækker mode

Siden jeg var ganske lille pige har det med at købe brugt tøj og beklædning været synonymt med, at det ikke så for godt ud. Jeg tror, at vi vel alle var farvede lidt af genbrugsbutikkerne, der bugnede af virkelig slidt tøj tilbage i 70’erne og 80’erne. Men i dag har jeg måttet ændre holdning helt og aldeles til at købe designertøj og accessories som brugt. Og jeg kan jo se, at det igen er internettet, der står bag en holdningsændring hos mig. For netop online verdenen har givet os piger (og vel også mænd) helt nye og pragtfulde muligheder for at købe og sælge tøj nemt.

At købe brugt tøj på nettet

Det var faktisk en af mine veninder, der satte mig på sporet af at gå på shopping efter second hand tøj online. Og det var såmænd ingen andre end Helle Thorning, der via tilnavnet Gucci Helle satte mig på sporet. Jeg så hende i fjernsynet med en fantastisk smuk Gucci taske, der helt slog min egen Adax taske med flere længder.

Jeg talte så med Laura (min veninde) om den, og hun sagde, at jeg da bare skulle finde den brugt på nettet i stedet for at købe en ny. Jeg fandt så en hjemmeside med annoncer fra private, der solgte deres designer- og modetøj. Og jeg skal lige hilse og sige, at der var der penge at spare. Jeg fandt min Gucci taske til en fjerdel af nyprisen, og den viste sig at være 100% perfekt, da den kom med posten. Hjemmesiden hedder i øvrigt Rebuy.

Princippet er lidt det samme som på Trendsales, men her er der bare så meget nemmere at finde rundt. Og det er GRATIS 🙂

Second Hand er smart

Jeg vil ikke sige, at jeg køber alt mit tøj brugt i dag, men designertøj, accessories som tørklæder, bælter og lignende gør jeg altså. Jeg får det som regel til mellem en fjerdedel og det halve af nyprisen, og nogle gange er det kun brugt én gang. Faktisk er jeg også selv begyndt at sælge det tøj og tilbehør, jeg ikke længere bruger. På den måde har jeg fået skiftet hele min garderobe ud til meget lavere pris end normalt. Og det er altså noget, min mand kan lide 😉