Tips til Angry Birds baner

Angry Birds er det helt store hit. Det ved du sikkert allerede. Men vidste du også, at vi har en Danmarksmester i Angry Birds? I denne video giver han tips til at klare baner  Angry Birds, så du kan komme længere og videre i Angry Birds spillet. Og det er tips og tricks, du kan bruge uanset om du spiller Angry Birds på din telefon, iPad eller computer.

Angry Birds tips fra Danmarksmesteren i Angry Birds

 

Den syrede forklaring på Angry Birds

Denne forklaring på Angry Birds fik jeg fra min ordblinde ven Henrik, og den kunne jeg ikke stå for:

Angry Birds er ofte beskrevet som en vanedannende spil, der bidrager til at forklare, hvorfor den fulde version lancering til Android telefoner er store nyheder. Hvis du er en af ​​de folk, der er hooked på Angry Birds – og husk ikke tage dette den forkerte måde – jeg forstår ikke hvorfor. Vred Birds er en klog spil, for sikker. Det har søde figurer, elegant design og enkle mål. Men vanedannende? Jeg ved bare ikke se det.

Video spil afhængighed er ofte forbundet med massive multiplayer online-spil, som World of Warcraft. Den sociale karakter af disse spil, nogle eksperter siger, udfylder et tomrum af venskab og accept af, at den virkelige verden ikke giver. Jeg er sikker på, at de dinglende gulerod ordningen med belønninger MMO-spiller også en stor rolle. Disse former for vanedannende spil får en negativ konnotation, måske fordi du bliver en social outsider ved at spille med andre mennesker i ensomhed.

Den anden fremtrædende gruppe af vanedannende spil er gentagne puslere, som Tetris og Bejeweled. A 1994 Wired artiklen undersøgt, hvordan Tetris stimulerer hjernen, og fik en vidunderlig forklaring fra Vladimir Pokhilko, en tidligere klinisk psykolog og ven af Tetris skaberen Alexey Pajitnov. Han sagde Tetris er vanedannende, fordi øjeblikkelig visuel feedback, skabelse af ufærdige forretning, der skubber spilleren til at fortsætte, og – meget vigtig del, tror jeg – automatisering, hvor din motivation for at gentage de samme handlinger bliver sædvanligt.