Anders Frandsen er død

Anders Frandsen – kendt sanger, tv-vært og Grand Prix vinder – er fundet død i sit hjem. Men hvad døde Anders Frandsen af? Indtil viderer er det ukendt, hvad Anders Frandsen døde af, men mon ikke det kommer frem på et tidspunkt? Mens vi venter på svaret. kan vi da lige se lidt på, hvem og hvad Anders Frandsen var.

Anders Frandsen

Anders Frandsen startede sin karriere som tv vært på Kanal 2, hvor han var morgenvært sammen med Camilla Miehe-Renard. Han var samtidig skuespiller på flere teaterstykker, heriblandt Nøddebo Præstegaard hvor han spillede Nikolaj. Han har også siden deltaget i adskillige gæsteroller på bl.a. Ørnen, Banjos Likørstue og overfor Jan Gintberg i Vindhætterne. Derudover har han været gæst på både Musikbutikken, Dansk Melodi Grand Prix 2001 og Twist & Shout. I 2000’erne trak han sig tilbage fra medierne og åbnede sit eget firma, Corpus Copenhagen, der producerer gaveartikler. I 2007 satte han firmaet til salg og flyttede i en periode til Thailand, men flyttede senere tilbage til Danmark, hvor han boede i Hellerup.

Lige der hvor hjertet slår med Anders Frandsen

Anders Frandsen vandt det danske Melodi Grand Prix – men det gik ikke helt så godt med sangen “Lige der hvor hjertet slår” i det internationale Grand Prix. Se videoen med Anders Frandsen og Lige der hvor hjerte slår her:

Anders Frandsen mindes også på Facebook

Også Melodi Grand Prix-veteranen Keld Heick ærgrer sig over nyheden om Frandsens død. De to herrer mødte hinanden ved flere lejligheder og sang blandt andet et MGP-potpourri sammen i Herning i 2005 .

– Han var meget talentfuld. Og jeg synes, det var synd og ærgerligt for dansk pop, at han ikke gjorde mere ud af musikken, siger han til Ekstra Bladets netavis.  Den holdning deles af flere af Anders Frandsens fans, der sammen sørger over musikerens tidlige død på Facebook.  Allerede tirsdag over middag er der oprettet flere grupper, hvor tilhængere deler videoer og sender hilsner til den afdøde Melodi Grand Prix-sanger.

Hvad syntes du om Anders Frandsen?