Fattige i Danmark i julen

Nu sænker julefreden sig over det ganske land, og de sidste julepakker er ved at være delt ud. Blandt de familier der har søgt om julepakker har også været familier med en husstandsindkomst på over 60.000 kr. De søgte om fattighjælp! Så langt er det kommet her i vores lille land, der engang var et foregangsland på så mange områder – men som nu er blevet en sump af selvfede, dovne og krævende individer, der uden at skamme sig lever på overførselsindkomster. Og hvor er det dog trist!

Vi ved alle godt, at intelligens og tilhørsforhold til venstrefløjen er direkte forbundet. Jo lavere intelligens – jo mere mod venstre. Se blot på, hvad medlemmer og vælgere fra Enhedslisten kan finde på at mene. De ønsker et system, som verden har forkaster for mere end 20 år siden alle andre steder end i Cuba og Nordkorea. Men lad os lige lade dem være lidt.

De dovne og krævende danskere

Vi har alle været vidne til de bizarre historier om fattigdom i Danmark, hvor en kvinde i København på bistand havde over 15.000 kroner udbetalt hver måned. Det er mere, end mange med et arbejde kan få – og at de ikke kan få mere udbetalt skyldes jo, at der er en så hastigt voksende gruppe af snyltere, der uden at skamme sig lader sig forsørge.

Jeg bliver så harm, når jeg hører disse eksistenser kalde sig selv for fattige, mens de sidder ved et bord med smøger og smartphones og et fladskærms tv i baggrunden. Hvordan kan I holde jer selv ud? Mens I sidder på jeres flade bagdel og bliver federe og federe, er der enlige mødre og andet godtfolk, der knokler for at tjene nok til at have bare lidt i overskud, når skatten har været der, så I kan få jeres rigelige del af en kage, mange af jer ikke bidrager til.

Ydermere ødelægger I jo mulighederne for de ægte og værdigt trængende, der i en kort periode har brug for bistand. De kan ikke få, for I sidder og malker den fælles kasse, mens I griner højlydt.

Må I alle få den jul, I har fortjent. Godt nytår Danmark!