Ballerups bedste

Kiropraktor behandling

Du kender sikkert godt til det her med at have smerter i nakken. Du kan især mærke dem efter en lang og travl arbejdsdag, hvor du her siddet i mange timer foran skærmen. Din læge har henvist dig til en fysioterapeut, som har fortalt dig, at du bliver nødt til at følge et længere program med gymnastik og øvelser derhjemme. Det er bare sådan, at det føler du, at du ikke har tid til. Der skal indhentes en del deadlines – og generelt er du et utålmodigt menneske. Derfor er du ved at afprøve andre former for behandling af smerter. Og der er mange.

Mulige behandlinger

Du kan gå til akupunktur. Det vil hjælpe, men ikke permanent. Du kan gå til gymnastik, som vil hjælpe dig til at styrke muskulaturen omkring smertepunkterne. Gymnastik vil holde dig i god form, men gymnastik helbreder ikke. Har du overvejet, at der findes andre behandlingsformer, som kan hjælpe dig hurtigt? Måske vil det bedste for dig være, at du finder den bedste kiropraktor i Ballerup, hvor din arbejdsplads er? Kiropraktor? Du spørger. Hvad er det? Godt spørgsmål. Det er nemlig ikke helt nemt at forstå, hvad forskellen på, hvad en fysioterapeut, en osteopat og en kiropraktor kan gøre. Det korte svar på det spørgsmål handler om hastigheden, som behandlingen udføres med. En fysioterapeut og en osteopat vil ofte skulle bruge lidt længere tid til at gennemføre behandlingen.

Ofte hurtige resultater

En kiropraktor kan i nogle tilfælde hjælpe med smertelindringen i løbet af en enkelt eller to behandlinger. Det har noget at gøre med, hvilke smerter, der behandles – ikke kun, at det er smerter. Nogle smerter kræver en længere restitueringsperiode. Andre kan behandles næsten akut. En kiropraktor behandler smerter i led og muskler. Men til forskel fra en fysioterapeut, vil en kiropraktor ikke forlange, at du selv laver øvelser, derhjemme. Kiropraktoren vil bogstaveligt talt manipulere med dine led og muskler – og det kan blive lidt skræmmende, når du fx ligger der på patientsengen og lige pludseligt hører, at det knager og brager et sted i nakken og rygsøjlens hvirvler og led. På den anden side kan du mærke det lige med det samme: Kiropraktoren har fundet et ømt punkt på din krop og har formået at dreje en muskel eller en knogle, så den ligger, som den skal. Det var nemlig den forkerte stilling, som musklen eller knoglen lå i, der fremkaldte smerten.

Fantastisk lindring

Og når du er kommet dig over forskrækkelsen over at høre knækket i din krop – så er du samtidigt også glad, fordi du kan fysisk mærke, at smerten ikke er der længere. En behandling hos en kiropraktor tager ikke så lang tid. Den kan vare fra 20 minutter til en time. Og det er derfor, at jeg anbefaler, at du finder en kiropraktor tæt på din arbejdsplads. Fx i Ballerup, hvor mange store koncerner og organisationer holder til. Du kan komme tæt på din arbejdsplads. Få din behandling og møde frisk ind om morgenen – eller køre hjem uden smerter og bekymringer om eftermiddagen – eller: Brug frokostpausen på at få en behandling.