Behandling for piskesmæld

Vores ældste søn, Mogens, var for nogle år siden beskæftiget som montør i et køkkenfirma, hvor han arbejdede med at opstille køkkener rundt om i folks hjem. Derfor kørte han en del på landeveje for at komme frem til de stærkt skiftende arbejdspladser, han jo havde.

En dag var han involveret i et mindre trafikuheld. Han holdt stille i sin varevogn for rødt lys, men en uopmærksom bilist, der kom bagfra, kørte op bag i ham med ret stor kraft. I første omgang mente Mogens ikke selv, at han var kommet noget til, mens den anden bilist blev kørt på sygehuset med nogle knubs, der heldigvis ikke var alvorlige.

Piskesmæld

Men dagen efter kunne Mogens mærke ret voldsomme smerter i sin nakke, så hans arbejdsgiver sendte ham til lægen, der kunne konstatere, at han havde pådraget sig et piskesmæld, som man så i øvrigt ikke kunne gøre noget ved, men lægen var sikker på, at smerterne ville fortage sig ret hurtigt.

Det gjorde de bare ikke, så Mogens’ arbejdsgiver hjalp ham med at søge erstatning for piskesmæld. Det var en langsommelig affære, for det er ikke så nemt bare at få erstatning for en arbejdsskade. Men efter nogle måneder måtte Mogens’ læge konstatere, at der nok var tale om varigt men i Mogens’ nakke, og han var nødt til at tage smertestillende piller hver dag, og efter en lægeerklæring fik han så en mindre erstatning.

Den rigtige behandling var i Aalborg

Smerterne i hans nakke gav ham andre følgeproblemer, da han så at sige kompenserede og dermed fik problemer med både skuldre og ryg. Vi anede ikke vores levende råd, men heldigvis boede hans nevø på det tidspunkt i Aalborg, og han havde hørt om en fysioterapi-linik med stor succes i behandling af smerter generelt – og af nakkesmerter og piskesmæld i særdeleshed. Det var dem her: https://vejgaardfys.dk/

Vi kontaktede dem, og det viste sig, at de havde løsningen på Mogens problemer. Det var en sej omgang med vist omkring en 15-17 besøg der, men resultat var heldigvis, at han blev reelt helbredt! Også hans tiltagende problemer med skuldersmerter forsvandt!

Heldigvis har hans nakke det meget bedre i dag, så det er sjældent, han har smerter.

Vi har siden erfaret, at klinikken nu har etableret en særlig afdeling for behandling af smerter og hovedpine, og det kan vi kun glæde os over! Der er alt for mange, der lever med smerter i nakken og hovedpine uden at behøve det. Se mere her: https://smerteoghovedpine.dk/