Britney Spears er igen indlagt på hospitalet

Problemerne fortsætter med at tårne sig op for Britney Spears. Det har været en hård tid for hende på det seneste.

Britney Spears blev tidligt i dag hentet af en ambulance og kørt på hospitalet, oplyser politiet til nyhedsbureauet AP. En politibetjent, der ikke ville oplyse sit navn, siger, at den 26-årige Spears blev hentet “for at få hjælp”.

Ifølge Los Angeles Times blev Britney Spears indlagt på UCLA Medical Center efter et opkald fra sin psykiater, og popstjernens ambulance blev ledsaget af flere motorcykelbetjente og to politibiler.

3. januar blev Britney Spears under et stort presseopbud i halvandet døgn tvangsindlagt på Cedars Sinai-hospitalet. Hendes eksmand, Kevin Federline, havde tilkaldt politiet, da Spears nægtede at aflevere parrets to små sønner til Federlines livvagter. USA’s talkshowdronning Barbara Walters sagde sent mandag, at Spears nu er i psykiatrisk behandling. Kilde: /ritzau/AP

Britney Spears er gået fra skandale til skandale de seneste dage. Forleden var det en hidsig biljagt, og nogle dage før skabte hun en del tumult i den celebre butik The Hustler i Hollywood, hvor hun ville prøve undertøj i strid med forretningens regler.

Hvad tror du? Er dte ved at være slut med Britney Spears – og er et comeback for den lille engang så delikate popstjerne en saga blot?