Varm på Is premieren

Det blev en rigtig flot premiere på Varm på Is på TV2 her til aften! Martin Spang Olsen fik flest point sammen med sin partner Anne Mette.  Dommer Mikkeline Kierkgaard fik kuldegysninger, og det var ikke fordi der var koldt i studiet, men fordi præstationen var topprofessionel – med flotte trin og flotte løft. Den altid elegante Vivi Flindt var dybt imponeret af en flot aflevering, der med dommerens ord gled, var afsindig lækker og “smooth”.

Joan Ørting havde sin debut på isen, og hun var afsindigt flot. Joans røde hår glødede mod den hvide isprinsessekjole, da parret gled ind. Joan Ørting er altid et smukt syn takket være sin stærke sensualitet, der altid brænder gennem skærmen. Hendes deltagelse i showet var ellers lige på vippen, da hun i sidste uge kom til skade med knæet under træningen. Men knæet kan igen bøjes og lige nu er Joan Ørting glad for, at hun kom sig i tide.

Nicolas Kiesa gjor det også rigtig godt. Nicolas har den tredobbelte danmarksmester i isdans Maj Frisendahl ved sin side, og hun så virkelig dejlig ud i sin smukke røde kjole.

Dorte Kollo skulle jo oprindeligt have været deltager også, men grundet en brækket hånd måtte hun overlade sin plads til Anna Tygesen. Anna arbejder på TV 2|New Bizz, hvor hun har ansvaret for bookingbureauet, og hun er ikke bleg for udfordringer. Bl.a. var hun i foråret 2006 med i programserien “Helt til hest”, hvor syv kendte danske kvinder skulle forcere Islands barske landskaber og uforudsigelige vejr på hesteryg.

Alt i alt var det en fornøjelse at se programmet. Mon ikke også jeg er med næste gang foran skærmen? Jeg tror det! Men hvad med dig? Så du Varm på Is? Og kunne du lide det?