Brudekjoler fra Disney

Det er højsæson for bryllupper og Disney´s Fairy Tale Weddings er fulgt med markedet og er nu kommet til Danmark med Cost Couture, en billigere kollektion af brudekjoler, og i samme fantastiske kvalitet, som Disney er så kendt for.  Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Århus har fået en ny kollektion ind ad døren fra Disney´s fairy Tale Weddings. Cost Couture hedder den nye linie, hvor couture-designeren Kirstie Kelly har fået til opgave at skabe en kollektion, som er i Disney´s ånd men til mere overskuelige penge. Silke, taft & Swarovski-krystaller præger billedet i prøveværelser og vinduer. Brudekjoler hænger alle vegne for her er, hvad prinsessedrømme er lavet af.Indehaver af Kennedys, Signe Marie Jeppesen, fortæller:

”Her er alle de store eventyr repræsenteret. De helt klassiske som Snehvide, Tornerose, Askepot, og Den lille Havfrue sammen med de nyere karakterer, som Belle fra Skønheden & Udyret, kan alle ses i detaljerne på kjolerne. Kjolerne er jo ikke kopier af dem i tegnefilmene, men ser du godt efter, kan du alligevel tydeligt se, hvilken kjole, der hører til hvilket eventyr.

For eksempel er der i Ariels kjoler vandfald og muslingeskaller, ligesom der i Jasmine´s kjoler (fra Alladin) ses empiresnit og florlette silkestoffer. ”

Kirstie Kelly, som er kendt for at designe kjoler til et væld af skuespillere på den røde løber og som er fast designer for Disney´s Fairy Tale Weddings, er også designeren bag denne nye linje fra Disney, som kan fås fra kr. 9.500,- til 10.900,-

Der er ikke skåret ned på den lækre silke og pasformen, der er stadig Swarovski-krystaller på kjolerne, men de har fundet en billigere måde at producere kjolerne på, og derfor er det lykkedes dem at skære det halve af prisen.

Udover brudekjoler har Disney også en linie af både selskabskjoler, brudepigekjoler og smykker. Smykkerne ligger fra omkring 350 kr. og selskabskjolerne ligger fra ca. 2.900 kr., så det behøver ikke koste en formue at ligne en Hollywood-stjerne.

”Vi er meget stolte af, at vi blev udvalgt af Disney. Der findes ikke mange forhandlere udenfor USA – og kun to i Europa foruden os – og det ser vi som en anerkendelse af Kennedys og det koncept, vi har bygget op med en kombination af bryllupsplanlægning og brudesalon,” siger Signe Marie. ”Mærket har kun været i Danmark i 2 år nu, men danskerne har i den grad taget Disney til sig. Hver gang vi får nye kjoler hjem, har vi en liste over kunder vi skal ringe til, så snart de er landet.”

Kjolerne passer perfekt til den danske brud, for her er alt fra Askepot – over den slanke havfrue Ariel – til den mere luftige Jasmine, som er en slags Østens Boheme.