Udsalg og kvinder

Hvorfor har de fleste kvinder så mange fejlkøb hængende i deres garderobeskab? Ja det kan lyde mærkeligt, men de glemmer faktisk at tænke på deres garderobe, som om det er en stol. En stol har 4 ben og et ryglæn og det har en god garderobe også.  Ifølge stylist Lone de Bie og hendes online koncept 10minSTYLING repræsenterer de 4 ben henholdsvis ”de rigtige farver”, ”den rigtige pasform”, ”den personlige stil” og ”funktionaliteten i en perfekt sammensat garderobe”. Når de 4 ben er på plads, får du automatisk ryglænet, som er den selvtillid, du opnår, når du altid ser godt ud og dermed kan slappe af, og hvile i dig selv.

Udsalgstid = mange fejlkøb

Det er rigtigt at man kan gøre nogle fantastiske gode kup på udsalg og spare mange penge. Men tit og ofte ender mange af de ting, som bliver købt impulsivt f.eks. på udsalg som fejlkøb, der hænger i skabet i op til flere år med prismærkerne på. Og så ender det med at blive en dyr fornøjelse i det lange løb. Derfor er det vigtigt, at du også på udsalg har ”stolen” med i tankerne.

Få styr på klædeskabet én gang for altid.

Lone de Bie mener, det er optimalt, at du har en garderobe, hvor du kan klæde dig på til enhver lejlighed på 10 minutter. Det handler ikke om at have en stor garderobe eller en dyr garderobe men derimod om at have den rigtige garderobe for netop dig. Idéen bag online konceptet 10minSTYLING er, at man som medlem af én af de 6 kropstyper guides gennem et gør-det-selv garderobetjek. Her får det enkelte medlem i sit eget tempo først styr på de første 3 ben, som er de rigtige pasformer, de optimale farver og den personlige stil.

Derefter kommer turen til det 4. og meget vigtige ben ”funktionalitet”. Uden dette sidste ben er garderoben kun en taburet, som let vælter og som kun sjældent har et ryglæn. Derfor er det sidste skridt på vejen mod fejlkøb en grundig gennemgang af den eksisterende garderobe og planlægning af fremtidige indkøb. De allerførste indkøb skal naturligvis være de ting, der mangler for at den eksisterende garderobe fungerer optimalt og her kan du sagtens spare rigtig mange penge på udsalg, fordi du målrettet går efter det, du mangler. Derefter er det meget vigtigt, at du fremover køber tøj, som du kan mikse på kryds og tværs og som du kan style med tilbehør til forskellige lejligheder. På den måde kan du sagtens bruge det samme tøj i mange forskellige situationer og dermed virkelig bruge dit tøj optimalt og som den visuelle kommunikation af din personlighed.

Lone de Bie udtaler:

Jeg synes, det er så ærgerligt, at mange kvinder bruger rigtig mange penge på tøj, som de aldrig får på, fordi det hverken klæder dem eller passer til det liv de lever. Hvis de blot én gang for altid investerer lidt tid i at lære at blive bevidste om deres optimale farver og pasformer samt finde deres personlige stil og lære hvordan de opbygger en funktionel garderobe, vil de ikke blot spare en masse penge på fejlkøb men også blive langt mere tilfredse med deres indkøb fremover. Simpelthen fordi det tøj, de derefter køber ikke er hovsa løsninger men derimod tøj de køber ud fra et bevidst valg. Så kan det både dreje sig om det gode tilbud købt på udsalg eller den dyre investering, som helst skal holde i flere år. Den helt store gevinst er, at de samtidig opnår en langt større selvtillid i hverdagen, simpelthen fordi de ser godt ud hver dag i alle situationer.

Dette var en pressemeddelelse fra 10minstyling.com