Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller er den nye vært på “Vild med dans” på TV2! Nyheden om at den smukke pige overtager rollen fra den efterhånden udslidte og dødkedelige Andre Elisabeth Rudolph kom ud i dag. Og lad os bare slå fast med det samme, at vi her på Berømte er meget glade for den nyhed. Alle – både drenge og piger her – glæder sig til at se den smækre og smukke Christiane Schaumburg-Müller i skønne kjoler og stylet til perfektion.

Vild med dans og Christiane Schaumburg-Müller

Nyheden kom som nævnt ud den 2. august 2010. Mandag afslørede TV 2, at Christiane Schaumburg-Müller bliver den nye vært sammen med Claus Elming, der efterhånden har klaret en del sæsoner som vært på Vild Med Dans. Christiane Schaumburg-Müller er bl.a. kendt fra TV 3-serien “2900 Happiness”, satireshowet “Live fra Bremen” og TV2 Zulus “Kvæg-ræs”.

Vi kender allerede Christiane fra bl.a.:

  • Simon & Malou (2009) – Sekretær
  • 2900 Happiness (2007-2009) – Mercedes von Bech
  • Live fra Bremen (2010) – Hende selv
  • Zulu Kvæg-ræs (2010) – Værtinde
  • Vild Med Dans (2010) – Værtinde m. Claus Elming

Christiane Schaumburg-Müller billeder

Ingen artikel om den smukke Christiane vil være komplet uden nogle billeder af skønheden, vel? Men forvent nu ingen nøgenbilleder af Christiane Schaumburg-Müller, for hun er en af de pæne piger, der endnu ikke har optrådt nøgen foran fotografen. Det kommer nu nok – mon ikke?

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C

Faktisk skulle hun have været gift med Liam -L.O.C. i 2009, men brylluppet blev aflyst. Og det er lidt surt, for Christiane Schaumburg-Müller har fået tatoveret et “L” på sin ringfinger som bevis på kærligheden til ham. Men måske kan hun finde en ny kæreste, der hedder Lars eller Lennart eller sådan noget en dag? 🙂

Christiane styrtet på cykel

Christiane Schaumburg-Müller var på optagelse til det kommende tv-program “Stjernerne på slottet” og skulle gennemføre en minietape af Tour de France på de franske landeveje. Men det fik uheldige følger i juni i år.

– Christiane var ude for et særdeles voldsomt styrt. Heldigvis havde hun som alle de andre cykelhjelm på, og efter en tur på hospitalet har lægerne gennem skanninger kunnet konstatere, at hun ikke har slået hovedet alvorligt. Til gengæld er hendes kraveben brækket, siger TV2-redaktør Sune Roland Jensen. Men heldigvis er godten parat igen til september, når Vild Med Dans starter. Om hendes rolle som vært på Vild Med Dans: – Jeg var ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på ”Vild med dans”. Dans har været en vigtig del af mit liv og står mit hjerte meget nært. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig meget til at tage del i hele ”Vild med dans”-festen, siger en veloplagt Christiane Schaumburg-Müller om sin forestående rolle som værtinde på showet.

Christiane eller Elisabeth Andre Rudolph?

Den tidligere og nu efterhånden definitivt afdankede værtinde – Andrea Elisabeth Rudolph – er helt ude i kulden.

Men nogle få har fastholdt, at hun er den rette værtinde. Derfor spørger vi nu dig, kære læser: Hvem foretrækker du som værtinde på Vild Med Dans på TV2 – Andrea Elisabeth Rudolph eller Christiane Schaumburg-Müller?

[poll id=”13″]