Mary gravid med tvillinger

Kronprinsesse Mary er gravid igen – med TVILLINGER. At prins Frederik igen skal være far, synes nu at være ret sikkert, efter ekstremt pålidelige medier som Se & Hør og EkstraBladet har bragt nyhederne om det 😉 Og kronprinsesse Mary kan såmænd sagtens være gravid igen. Hendes i øvrigt yderst smækre krop skal nok klare endnu en graviditet. Men ER Mary virkelig gravid – eller har hun bare spist for meget på det seneste?

Mary gravid med tvillinger

Mary blev også flere gange observeret under deres Thailandsbesøg, mens hun holdt sig på maven. Også det kan jo kun skyldes, at der ligger en lille kommende prins eller prinsesse og svømmer rundt derinde.  Hendes kropssprog gav helt klart indtrykket af, at hun var gravid, siger et øjenvidne til det australske ugeblad.  Den lille kronprinsefamilie består foreløbigt af far-Frede, mor-Mary, Christian på tre år og Isabella på godt halvandet.

Hvem siger, at kronprinsesse Mary er gravid?

Det er Billed-Bladet, der med en artikel i dag sætter gang i spekulationerne om, at de kongelige tumlinger, treårige prins Christian og hans knap toårige søster, prinsesse Isabella, meget vel kan have fået en ny lillebror eller -søster inden årets udgang.  Bladet fortæller, at Frederik og Mary få dage inden sidste uges familieskiferie i Lego-familiens hus i Alperne i al diskretion var et smut forbi Rigshospitalet en tidlig morgen.

Kronprinsessen har gennem den sidste måneds tid skjult sin ellers så modelslanke figur i mere og mere løse gevandter – men selv der er det efterhånden svært for hende at skjule at mavsen er begyndt at bule ud.

Hvor mange børn har Frederik og Mary så?

Da det er tvillinger denne gang, bliver det så til 4 børn i alt. Og vi antager, at prins Frederik ikke har andre børn rendende rundt derude – så havde vi nok hørt om det 😉

Hvad siger du? Er kronprinsesse Mary gravid eller er det en and?