Donna Britney 50 cent

Så fik Donna sin datter! Så er ”Donna” aka Tori Spelling blevet mor igen. Hun fødte sidste mandag en velskabt pige, som vejede 2700 gram og målte 50 cm. Og der er allerede fundet et navn til den lille prinsesse, der skal hedde Stella Doreen McDermott.

Tori Spelling er ellevild over at have fået en lille pige, for det har hun altid ønsket sig. Hende og hendes mand, Dean McDermott, har i forvejen sønnen Liam Aaron samt Deans søn, fra et tidligere ægteskab, Jack. Eftersigende skulle Tori været begyndta t græde, da hun fik af vide, at der var en lille pige inde i hendes mave.

Britney i rampelyset igen?

Den meget omtalte Britney Spears, er nu blevet frifundet for at have kørt over en paparazzofotografs fod. Britney var på vej hjem fra Beverly Hills, da hun kom til at køre over mandens fod. Og der gik ikke mange sekunder, før der blev offentliggjort en video, hvor man tydeligt kan se, at hun påkører fotografen.

Men staten har besluttet, at det ikke var Britneys skyld og det ren og skær faktisk var et uheld. De begrunder det med, at de ikke har noget bevis på, at hun med vilje kørte over fotografens fod. Men det skulle jo også ske før eller siden, for den stakkels pige, som virkelig den seneste tid har haft noget at sloges med, er konstant omgivet af paparazzier, som vil have et billede af den meget omtalte Britney.

Lige nu er der også rygter om, at hun vil gøre et stort comeback i Las Vegas. Hun skulle eftersigende ligge i forhandlinger med sin gode ven George Maloof Jr., som også er ejer af Palms Hotel & Casino. Men det afviser han. Om det er fordi han ikke vil sættes i forbindelse med den skandaleramte Spears eller det er fordi, der reelt ikke er nogle forhandlinger, vides ikke.

50 Cent i problemer

50 Cent har et stort problem. Han jages af nøgne kvinder, der vil have hans krop. Han kan simpelthen ikke gå i fred og han væmmes ved de kvinder, der kan finde på at gemme sig på hans hotel værelse i skabet – nøgen, vel at mærke.

Han selv siger, at han synes kvindernes adfærd minder om prostitution og det tager han stor afstand fra. Kvinderne tror det er det vildeste scoretrick, men for ham er det frastødende og billigt. Han ville aldrig betale for at komme i seng med en pige, for det synes han bestemt ikke er sjovt.

I sidste uge blev han anklaget for, at have sat ild til sit eget hjem på Long Island, som han havde lånt til sin ekskæreste. Hun boede der med sine to børn, hvor af den ene, er 50 Cents 10-årige dreng Marquise. Hans ekskæreste Shaniqua Tompkins udtalte, at han forsøgte at dræbe dem, for det havde han truet med få dage før, den voldsomme brand.

Branden startede på husets første sal, hvor der ifølge Tompkins var blevet kastet en brandbombe igennem vinduet. Årsagen til branden er ikke fastlagt endnu, men den betegnes som yderst mistænkelig, siger det lokale brandvæsen.