Så røg Lisa ud af X Factor

Vocaloca fik ros for at være gået tilbage til a capalla-arrangementerne med deres udgave af ‘Buster’, men kritik for ikke at have udviklet sig nok i løbet af konkurrencen – og for endnu en gang at have valgt ‘en børnesang’. Det blev dog Lisa, der måtte forlade konkurrencen, for Remee havde svært ved at se ‘hvilken plade hun skulle lave’ hvis hun blev popstjerne.

Lina Rafn mente ikke, at Blachman lod Lisas ‘indre popsild’ komme til udtryk. Remee mente også, at Lisa ville have klaret sig bedre i konkurrencen, hvis Blacman havde prioriteret at vælge den bedste sang til hende ‘i stedet for at iscenesætte sig selv’.

“Jeg sang for livet, og gjorde hvad jeg kunne,” sagde Lisa med et smil efter sit nummer Dansevise. Vocaloca sang Nannas Busters verden fra 1984. “Lisa, du skal videre,” konstaterede Thomas Blachman som den første af de tre dommere. Lina Rafn mente i stedet, Vocaloca havde mest X Factor, og dermed var det igen op til Remee at træffe afgørelsen. “Det er hårdt at tage den her beslutning, og det ender vel med, at jeg bliver lynchet på gaden,” konstaterede Remee. “Men jeg bliver nødt til at sende Lisa hjem.”

Heidi fra Fyn klarede til gengæld ærterne: Lina Rafn: “Du er smuk, du er sød, og du synger vidunderligt.” Remee og Thomas Blachman begravede stridsøksen og uenighederne efter Heidis fantastiske performance. “Her rammer det fuldstændig rigtigt. Fantastisk valg af Thomas. Musikalsk er I et fantastisk makkerpar,” sagde Remee efterfølgende.

Lisa var ked af at ryge ud af X Factor

Lisa var tydeligt skuffet over udfaldet:
– Det har jeg det rigtigt skidt med faktisk. Jeg er både ked af det og skuffet, for jeg føler ikke, jeg har haft mulighed for at vise alt det jeg kan kun ved at synge fire sang.

Men Lisa har også fået meget ud af at være med i X Factor, sagde hun:
– At være med i X Factor har lært mig rigtig meget om mig selv. Dels at min fremtid ligger indenfor musikken og dels en masse om branchen. Jeg synes det er et kæmpe skulderklap til mig selv, at jeg overhovedet er nået så langt i forløbet. At synge ér simpelthen det rigtige for mig, og jeg bliver ved, selvom jeg ikke længere er med i programmet. Jeg tror på mig selv og på mit talent!

– Held og lykke til alle de resterende deltagere og pøj pøj med det. Jeg er glad på deres vegne, men selvfølgelig havde jeg håbet, at jeg stadig var iblandt dem.