Esprit efterår udsalg

Esprit – jeg indrømmer gerne, at bare navnet Esprit tøj på tilbud får mig i udsalgshumør. Nu er det ved at være tid for Esprit efterår 2008, og jeg kan faktisk ikke vente på det udsalg af den kollektion! Esprit kan jo heldigvis købes online, og den nye Esprit efterårskollektion gør allerede helt ondt i dankortet.

Men hvad pokker – det er jo altså kun normalt for en pige i sin bedste alder at gå lidt shopamok i Esprit tøj, ikke?

Esprit Biker

Hos Esprit er de selv ret vilde med deres nye look, som de kalder Biker. Det er også et fedt look, og det skal nok danne mode.  Personligt er jeg nok til et lidt mere feminint look, men det er da heldigvis en smagssag. Jeg ved bare, at jeg bliver helt blød i knæene, når Esprit lancerer nye kollektioner af både herremode og damemode.

Esprit modetøj

Hvis du har lyst, kan du da droppe mig en kommentar om, hvad du synes om Esprit og om at købe tøj på udsalg på nettet?