Fidus med tights

Lækker numse i tights

Min svigerfar har i mange år ejet en plantage med udelukkende Nobilis grantræer, som dels bruges til at producere klippegrønt, dels som juletræer, og det er en forholdsvis god forretning, fordi hans børn og svigerbørn tager en tørn med, når arbejdet med at klippe og samle grangrene til klippegrønt skal gøres i løbet af november måned. Og vi hjælper også til, når de juletræer, som svigerfar selv fælder, skal trækkes ud og samles i bunker, hvorefter de bliver snøret i de dertil egnede net, så de fylder mindst muligt under transporten.

Voksne børn

Vi voksne børn giver gerne en hånd med, for det er ganske hyggeligt ude i plantagen, hvor vi samles til en god frokost i den campingvogn, svigerfar har opstillet derude. Men det er også ofte et meget koldt arbejde, når termometeren når ned omkring frysepunktet.

Men i år fik jeg en god fidus af en af mine svogre. Han fortalte, at han havde kasseret de lange underbukser, han havde brugt i flere år, og erstattet dem med et par lange løbetights, som ifølge hans erfaring er langt bedre at have på under et par varme bukser, når man arbejder ude i kulden. I mine ører lød det måske lidt ulogisk, at sådan et par meget stramtsiddende underbukser kunne være bedre end nogle mere løstsiddende, men jeg måtte erkende, at jeg aldrig havde haft sådan et par tights på, så jeg kunne jo ikke sige ham imod.

Min kone og jeg snakkede om det og blev enige om, at vi begge ville investere i sådan et par langbenede tights, for efter planen havde vi på det tidspunkt stadig tre weekends endnu, hvor vi havde givet tilsagn om at tage ud i svigerfars plantage for at arbejde.

Løbetights

På et tidspunkt spurgte jeg et par af mine kolleger, som jeg ved dyrker løbetræning, om de havde erfaring med sådan nogle løbetights. Og det havde de i høj grad, og jeg fik en længere udredning om alle de herligheder, som den type beklædningsgenstand byder på. Jeg fik også at vide, hvor jeg kunne købe sådan nogle sammen med et godt råd om ikke at købe noget billigt bras, for de er ikke værd at investere i.

Så jeg gik i min frokostpause hen i byens sportsforretning, hvor ekspedienten anbefalede mig et par Under Armour tights. Det er et mærke, som jeg da har hørt om før, så jeg valgte sådan et par sorte nogle. Efter arbejdstid viste jeg dem til min kone, som straks spurgte, hvorfor jeg ikke havde købt et par til hende. Jeg undskyldte mig med, at jeg ikke var helt sikker på størrelsen, så hun blev nødt til at købe sig et par selv.

Det gjorde hun et par dage senere og gik mannequin for mig med dem på. Det var et par flerfarvede og ganske billige 2XU tights med et flot mønster ned ad benene, og jeg må erkende, at de klæder hende rigtig godt.

Nu bliver det spændende at finde ud af, om de virker efter hensigten, når vi skal af sted på lørdag.