Jyske flyttefirmaer med opmagasinering

Flytning og pakning

Du og dine brødre har arvet. Det er din fars hus, I har arvet. Det er selvfølgelig trist at komme til ejendom på denne måde. Men da I alle har jeres egne boliger, og sådan set ikke har brug for et sted at bo, så er det faktisk også en lille, rar ting at vide, at I har mulighed for at sælge huset og få lidt penge ud af det. Penge, som I kan bruge, som I vil. I har talt om det og er enige om, at huset skal sælges. Det ligger et attraktivt sted her i Hobro, hvor du bor. Huset bliver derfor sat til salg. Der går ikke så lang tid, så er der købere til det. De vil dog ikke overtage indboet. De vil gerne købe huset uden møbler.

Indbo til opmagasinering

Derfor bliver du og dine brødre nødt til at dele indboet. Det er sådan set også ok. I er ret enige om, hvem der skal have de gamle møbler. Du ved også godt, at du ikke vil bruge nogle af møblerne. Måske vil du gerne have det lille, fine sybord, som din bedstemor efterlod sendt hjem til din egen bolig. Men resten af møblerne, som tilhører dig, nej. Du ved faktisk ikke, hvad du skal gøre af dem. Din storebror har lidt det samme problem. Han vil heller ikke have tingene, som din far efterlader.
I har derfor talt om at tage på loppemarked med nogle af møblerne. Det kunne da være sjovt. Men resten? Hvad med det? Skal de stilles til opmagasinering i Hobro?

Det kan være den eneste, rigtige løsning. Det er jo ikke sådan, at I påtænker at få et flyttefirma i Hobro til at køre hele læsset af møbler, køkkengrej, pyntegenstande, billeder og lamper til og fra loppemarkeder i hele Jylland hver weekend. Og måske – en dag vil der være et barn, der måske gerne vil have en gammel kommode eller et lille skab, som I har stående. Vil det ikke være den bedste løsning, at det hele bliver sat til opbevaring, indtil I beslutter jer, hvad I skal gøre med det? Din lillebror har allerede besluttet, hvad han vil gøre med sin del af indboet. Og det da også ham, der har givet jer idéen om at stille alle tingene til opbevaring. Hans del skal bare stå i Randers. Han har da også fundet et flyttefirma i Randers, der vil komme og hente hans ting i næste weekend. Du og din storebror vil dele udgiften til opbevaringen af jeres dele. Det bliver ikke så stor en omkostning. Og hvem ved, måske finder I en antikvitetshandler eller en marskandiser, der vil komme og kigge på jeres ting og købe dem.

Flyttefirma med service

Sagen er, at lige nu har du brug for et flyttefirma i Hobro, som kan komme og hente jeres ting, så huset kan blive tømt, og handelen kan blive afsluttet. Nævnte din lillebror ikke noget om, at det flyttefirma i Randers, som han har lavet en aftale med, også har en afdeling i Hobro?

I skal flytte sammen. Endeligt. Det bliver skønt. I skal bo i Randers. I har købt et kæmpestort hus sammen, og endelig kan du få lov til at tømme rummet, hvor du har mange ting til opmagasinering i Aarhus hos HMS. Du havde jo mange flere møbler, end du kunne bruge, da du købte den lille lejlighed i Aarhus lige efter skilsmissen. Dem får du nu plads til.

Din nye partner er også glad. Han kommer fra København og glæder sig til den store forandring i sit liv. I er rigtigt glade. Heldigvis har din partner ikke nogen bindinger i form af, hvor han kan bo. Han er selvstændig og har i de sidste par år arbejdet hjemmefra. Han kan arbejde, hvorfra som helst i hele verden. Og han er træt af storbyen. Vil gerne ud af den og tættere på naturen. Så da Randers er din hjemby, blev det der, I ledte efter boligen.

Du har derfor travlt med at arrangere flytningen. Din kæreste fandt et ukendt flyttefirma i Jylland, sagde han. Det viste sig, at det slet ikke er ukendt i Jylland. Det er et af de bedste flyttefirmaer. Du kendte i hvert fald til det og ved, at de både kan klare små flytninger lokalt såvel som store internationale flytninger. Så da du fik telefonnummeret til det, kom du til at grine lidt, da du kunne genkende navnet på det. Det er nemlig det flyttefirma i Aarhus, som du selv har dine ting til opbevaring hos. Men pyt. Du skal da have fat i flyttefirmaet i Aarhus, så du kan arrangere med dem, hvordan og hvorledes I kan ordne flytningen.

Nedpakning og flytning

Der vil nemlig være tale, om firmaet skal hente dine ting i din nuværende bolig. De skal også have dine ting, som står til opmagasinering med. De skal også hente din partners ting i København, og så skal alt køres til Randers. Det kræver lidt sans for logistik. Og sådan noget – logistik og planlægning – kan gøre dig temmelig nervøs. Du har dog talt med flyttefirmaet, og de har forsikret dig om, at det slet ikke er nødvendigt, at du bekymrer dig. Du skal tage det roligt. Der er forsikring på flyttelæsset, så skulle der ske noget, så får du erstatning. De sender også en repræsentant til København for lige at se, hvor stor en flyttebil, de får brug for. Fint. De gør det nemmere for dig at flytte.

Det er nemlig altid en sindsoprivende erfaring at flytte. Nogle kan lide det. Andre bryder sig ikke om at flytte. I dit tilfælde er det dog en lidt besynderlig følelse: Du glæder dig til at skulle flytte tilbage til Randers – og til at skulle bo sammen med din partner. Du glæder dig bare ikke til at skulle ind i selve flytteprocessen. Og her er det godt at vide, at flyttefirmaet i Aarhus gør et godt stykke arbejde – både med hensyn til logistik og forsikring af jeres ting.