Hvordan kysser man

Hvordan snaver man? Rigtigt mange vil så gerne lære at kysse, men hvordan lærer du at kysse? Vi giver dig her nogle gode tips til, hvordan du kan lære at kysse godt. Og det gælder både, hvis du vil lære at kysse en dreng eller kysse en pige. Få svar på spørgsmål som: Hvordan snaver man? Hvordan kysser man? Og hvad er egentlig skønnere end et dejligt langt og varmt tungekys?

Hvordan snaver man? Hvordan tungekysser man?

At snave er slang for at tungekysse – og helt kor sagt handler det om at kysse med let eller meget åben mund, mens ens tunge leger med partneres tunge. Det er en utroligt intim og nær oplevelse, og er man forelsket, er det nærmest det bedste, der kan ske. Det er især unge, der kaldet det at snave.

Tja, det kan være svært at gi´ en beskrivelse af det perfekte snav. Men lidt firkantet sagt skal du forsigtigt stikke tungen ind, i din partners mund, men bliv endelig ikke for ivrig! Hold pauser, hvor du lige får øjnkontakt med pigen eller fyren. Ellers er det bare at finde sin egen stil.

Tungekys kaldes også at fransk kys

At tungekysse er forbeholdt mennesker, der holder af hinanden eller dyrker sex – og det sidste kan sagtens lade sig gøre uden det første 😉 Oprindeligt blev tungekysset kaldt for fransk kys – eller french kissing. Et kys er en berøring med læberne, som regel af et andet menneske, oftest også på dennes læber. Ud over kys på den andens læber kan nævnes håndkys, kindkys og tungekys (der også kaldes et “Fransk kys”). Et kys kan være et kærtegn, der kan spænde fra kærlig hengivenhed til seksuel stimulering. Ofte er især kindkysset en rituel hilseform, som signalerer høflig hengivenhed.

Man kan kysse på andre måder end at snave

Et sommerfuglekys er et kærtegn med (et blinkende øjes) øjenvipper, som regel mod et andet menneskes kind eller øvrige ansigt. Når de to rækker af øjenvipper i hurtig bevægelse gentagne gange strejfer huden, kan det give modtageren en let kildrende fornemmelse. Et sommerfuglekys er som regel et tegn på kærlighed og intimitet. Det forekommer typisk blandt elskende og mellem voksne og små børn.

Video med tungekys – folk der snaver

Rigtig god fornøjelse med at lære, hvordan man snaver – kysser og har det rigtigt rart med hinanden.

Nå – hvis du skal kysse, kan du jo gøre det i et par tights – læs her.