Juleferie 2018 på ski?

For mange mennesker er jul og juleferie noget traditionsbundet – og så kan planlægningen af en anderledes juleferie nemt give diskussioner i familien. For mig som ægte julemand er en juleferie i varmen særdeles tillokkende! Jeg har faktisk slet ikke brug for sne og is i min jule ferie!

Juleferie i sydens sol og varme

Der er efterhånden ganske mange mennesker, der vælger at holde ferie i julen i et land i Sydeuropa – det er især juleferie i Spanien, der er populært. Mallorca for eksempel. Og Costa del Sol i Sydspanien er bestem også et populært feriemål i julen.

Andre igen rejser til mere eksotiske feriemål i deres juleferie – f.eks. Thailand og Vietnam. Og andre igen foretrækker at holde jul i USA, hvor stater som Florida og Californien er populære.

Juleferie som skiferie

Som et af de mest populære feriemål i juleferien er landene, der tilbyder skiferie. Det er lande som Norge, Sverige, Østrig og Italien, der især er populære feriemål i juleferien. Og der er da helt sikkert noget særligt over en juleferie på en bjergside…

Jeg selv holder juleferie som charterferie – lige så snart jeg er færdig med at dele julegaverne ud. Det er og bliver jo julemandens opgave 😉

Danmark er jo ikke ligefrem kendt for hvid jul, og skibakker kniber det også lidt med. Derfor tager mange danskere på skiferie i juleferien. Det bliver faktisk flere og flere. Nogle lægger skiferien i Norge – andre i enten Østrig, Sverige eller Italien. Måske er du en af dem, der holder skiferie i julen? Og måske endda i Østeuropa, hvor der også er masser af spændende skisportssteder, der tilbyder jul og ski i kombination.

Men hvis du skal på skiferie og have en skirejse, der bare er en succes? Så er det bedste bud på rejsebureau helt klart dem her: https://www.skirejser.dk/

En skiferie i juleferien kombineres tit med, at selve juleaften holdes på skiferien. Og der er da også noget særligt over en bjælkehytte i Norge eller Østrig en stille julenat med sneen dalende ned – og løftet om vel præparerede skipister næste morgen, høj himmel og masser af oplevelser.

Hvordan skal skiferien starte?

Nogle foretrækker at flyve på skiferie, andre kører i tog og andre igen kører på skiferie i egen bil. Det er et temperamentsspørgsmål lige som valget af destination er det. For mange mennesker er lykken en skiferie i Norge blandt smukke fjelde – for andre skal skiferien gå til Østrig eller Italien, hvor det er Alperne, der lokker med lækre pister, spændende mad og noget lavere priser end Norge kan byde på.

Skiferie julen og nytår 2017

Rigtigt mange vil afsted på en skøn skiferie i julen i år, og det gælder om at få booket i rigtig god tid. En skiferie i juledagene er en ganske særlig måde at holde jul på, og der er noget specielt ved at sidde i en skihytte eller på et lækkert hotel i bjergene og fejre jul. Jo – skiferie og jul passer fint sammen!

Hvad med dig? Er du en af dem, der holder juleferie som skiferie? Eller tager du skiferie efter julen? Lad os høre, hvordan du holder din julefrie på ski?