Johanne Schmidt-Nielsen

Johanne Schmidt-Nielsen har uden tvivl Nordkorea og muligvis også Cuba som drømmescenarier for Danmark, og hendes politiske forbilleder er Stalin og Kim Jong-il. Hun er i dag leder af Enhedslisten der udover at være en slags støtteparti for regeringen i Danmark også arbejder aktivt for at skabe en revolution i Danmark, der skal afskaffe demokratiet.

Lyder det som noget af en påstand uden hold i virkeligheden? Det er det på ingen måde. Min antagelse af hendes politiske forbilleder står for min egen regning, men ser du på hendes politik, er den jo klar nok. At hun via sit parti Enhedslisten ønsker at omstyrte demokratiet er ikke noget, jeg finder på. Det har de skam tydeligt selv meldt ud og senest i juli 2012.

Johanne Schmidt-Nielsen – dit værste mareridt

Hun har været aktiv i politik siden 1997, og startede sin karriere som næstformand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning fra 2002 til 2003. I sin tid som næstformand for DGS beskæftigede hun sig bl.a. med gymnasiereformen, som DGS anbefalede et nej til. Efter hun gik af som næstformand for DGS, arbejdede Schmidt-Nielsen et stykke tid som pædagogmedhjælper i en børnehave på Frederiksberg. Snart blev hun valgt som tillidsrepræsentant for pædagogmedhjælperne, og et par måneder senere som fællestillidsrepræsentant for pædagogmedhjælperne på hele Frederiksberg. Derefter blev hun frikøbt af Pædagogmedhjælpernes Fagforening, og PMF’s fællestillidsrepræsentant.

Ved Enhedslistens årsmøde i maj 2006 blev Schmidt-Nielsen valgt ind i partiets hovedbestyrelse og forretningsudvalg med 147 stemmer – hvilket var mere end nogen anden kandidat fik. Hun blev genvalgt til posten i 2007, hvor hun ligeledes fik et absolut flertal.

I marts 2009 besluttede Enhedslisten for første gang i partiets historie at udpege en politisk ordfører; posten tilfaldt Johanne Schmidt-Nielsen, som stadig bestrider posten i dag. I september 2011, hvor hun i valgkampen til folketingsvalg 2011 optræder som partiets egentlige leder. Kilde:Wikipedia

Nu har hun og hendes parti meldt entydigt ud, at de vil revolutionen, og at de ikke vil stå tilbage for vold. Ligeledes kan det komme på tale at lukke medier, der ikke vil indrette sig under forholdene i deres socialistiske paradis. Militæret nedlægges og politiet nedlægges i sin nuværende form.

Al privat ejendom nationaliseres (Stjæles fra sine retmæssige ejere og overdrages til det politbureau, der skal lede Danmark), ligesom børsen nedlægges. Altså en fuldstændig kopiering af forholdene i Nordkorea, hvor befolkningen som bekendt lever i yderste armod og under sultegrænsen, og hvor enhver modstand belønnes prompte med enten døden eller arbejdslejr på livstid.

Det system, som Johanne Schmidt-Nielsen og hendes kumpaner vil indføre, er der lige nu ca. 13% af Danmarks befolkning, der åbenbart ønsker. Vi kan dermed konkludere, at mindst 13% af landets befolkning er direkte småtbegavede.

Pas på! Det her kan ende galt for Danmark.