Pricerunner

Jeg synes lige, jeg vil dele et tip med de af jer, der ikke allerede kender pricerunner.dk, for jeg har opdaget, at mange faktisk ikke kender dem. Og det er synd og skam, for der er da godt nok penge at spare, hvis man er en online shopper, som jeg er! Nogle gange langt over 20% på for eksempel elektronik og husholdningsmaskiner. Men det fede er, at der er stort set ikke det, du ikke kan finde på Pricerunner, og når du har fundet det, du gerne vil købe, er det bare at sammenligne priser. Og det koster gratis 🙂

Hvordan kan det lade sig gøre?

Nu er jeg ikke så teknisk igen, men så vidt jeg kan se, samler Pricerunner simpelthen priser op fra et hav af butikker på nettet, så det er nemt for vi forbrugere at sammenligne. Og det er helt vildt, hvad der kan spares nogle gange. Jeg er ikke lige klar over, om de tjener penge på andet end de (lidt for mange) annoncer, der er på pricerunner.dk. Men jeg kan nu sagtens leve med annoncerne, for de ødelægger ikke fornøjelsen ved med få museklik at kunne finde landets absolut bedste tilbud på det, jeg lige står og mangler.

Om det er en gril, en køkkenmaskine, en musik-cd eller for eksempel en ny bærbar computer: Jeg finder det hele der, og da jeg i sidste måned skulle købe en ny bærbar, sparede jeg…. Hold nu fast… 2.345 kroner på NØJAGTIG den samme bærbar. Det er jo helt vildt, ikke?

[su_pullquote]Der er sindssygt mange penge at spare når du skal købe en bærbar. Se bare her: http://www.pricerunner.dk/cl/27/Baerbare[/su_pullquote] Jeg ved godt, der er andre hjemmesider på nettet, der også sammenligner priser, og måske er det en smagssag, men jeg finder det altså nemmest at bruge Pricerunner. Der går jeg aldrig galt i byen.

Er det synd for butikkerne?

Tjaaa – det er jo et synspunkt, men sagen er jo, at jeg som forbruger egentlig er mest interesseret i at købe mit produkt der, hvor det er billigst. Og her mener jeg ikke et discountprodukt men et ordentligt produkt. For eksempel en Mac computer – den er jo den samme, uanset hvor man køber den. Og jeg sparede jo altså dygtigt på min for ikke så længe siden. Hvem belønner jeg udover den mest grådige butik – eller den butik med den dårligste indkøber – hvis jeg ikke køber der, hvor det er billigst? I hvert fald ikke mig selv, og det er jo altså mine penge, det handler om. Jeg har ikke lyst til at gå hverken i banken eller låne online, hvis jeg skal købe noget, så jeg går efter den gode pris. Hvad gør du?