Kjoler og bare ben

Så nærmer sommeren sig med hastige skridt. Det bliver skønt at kunne gå i kjoler med bare ben igen. Mens vi venter, kan vi jo tage kjolen på alligevel og kombinere den med et par jeans, leggins eller knæstrømper – det ser faktisk temmelig chikt ud!

Der er nogle spændende modeller fra den nye kollektion fra Designers Remix Collection, jeg har fået særligt kig på en deminkjole med store knapper i halsen. Den ser flot ud med et kulørt tørklæde. Også H&M har en flot frakkekjole i den nye kollektion. Jeg har set den i Alt for Damerne med et par knæstrømper fra Baum und Pherdgarten – og det ser ret fedt ud!

Jeg har for alvor fået øjnene op for accessories. Hvor er det skønt, at man med et tørklæde, et bælte, smykker, sko eller støvler fuldstændig kan skifte stilen. Hvis du køber en ret enkelt kjole, kan du jo være lidt hippiechic, stilfuld, rå boheme og lige hvad du har lyst til. Jeg har i alle fald for alvor fået øjnene op for accessories det sidste år og kan slet ikke få nok at det 😉

Tilbage til de bare ben i kjolen… Så dukker tanken på hårfjerning uvægerligt op. Jeg plejer at bruge skraber, men en af mine veninder fortalte med om silk epil – ikke at jeg ikke har hørt om det før, men den ene gang jeg prøvede gjorde det frygteligt ondt. Det er nogle år siden og min veninde siger, at det slet ikke er så slemt. Jeg har prøvet at google det lidt, og det ser ud til, at Braun er kommet med en Silke pil body system, som har et begynderhoved med færre pincetter  samt et ekstra barberhoved til under armene og bikinilinjen – gys… Er der nogen af jer, der har erfaring med Silk epil?