Legetøj til onani?

Hvad findes der egentlig på markedet indenfor onani legetøj? Til mænd og til kvinder. Og hvad er mest populært? Et godt sted at starte er jo at starte online og afsøge dette marked.

Til mænd er der de populære fleshlights, som er nærmest en lomme, du stikker penis ind i. De kommer i forskellige udformninger og kan være udformet som alt lige fra en vagina til en anus eller en mund. De bruges med glidecreme.

Så er der penis pumpen. Ikke som sådan et onani legetøj, men det siges, at de kan gøre din orgasme kraftigere.

Du kan også få anal sexlegetøj, der er specielt fremstillet til mænds anatomi. Mænd har også et g-punkt – også kendt som prostata. Prostatakirtlen finder du ca. 4-7 cm oppe i endetarmen hos mænd, og du kan få en fantastisk orgasme ved at stimulere dette punkt. Det kan du gøre ved at bruge alt lige fra dildoer, anal vibratorer og butt plugs, og de findes alle specielt fremstillet til mænd og mandens anatomi.

Indenfor sexlegetøj til kvinder og onani legetøj til kvinder findes der alt lige fra vibratorer, dildoer, anal sexlegetøj, små klitoris vibratoer m.m.

I min mening er den lille klitoris vibrator det allerbedste bud, hvis du skal vælge – det skal du heldigvis ikke J Den lille klitoris vibrator kan bruges både, når du onanerer og sammen med din partner – både som forspil og mens I har sex. Du eller han kan jo sagtnes bruge den på din klitoris, mens han er indeni dig både forfra og bagfra.

Hvad siger du? Hvad er dit bud på det bedste onani legetøj til mænd og til kvinder? Kom ud af busken, og del dine erfaringer 🙂 Det er altid nyt at lære for os alle 🙂 Selv for os, der ofte kigger forbi Danmarks bedste butik med sexlegetøj: lovejoy.dk