Jyllands bedste bilforhandler: Lindholm Biler A/S?

Ville du låne 20 kroner ud til en bilsælger? Åh ja – det spørgsmål kender vi jo godt, ikke? Der er nogle faggrupper, der mere eller mindre berettiget hænges ud som utroværdige, og blandt dem er kopimaskinesælgere og brugtvognsforhandlere. For begge grupper gælder, at der ER brådne kar blandt dem, men det gælder nu da også for alle andre faggrupper. Som den revser, jeg er , har jeg besluttet at kigge nærmere på ét bestemt bilhus, der brillerer ved blandt andet at have Danmarks bedste karakterer for bilhandlere på Trustpilot, have et dygtigt overskud, være i vækst og samtidig drive forretning med en geografisk nærhed til den største samling af konkurrenter, man kan forestille sig!

Fik jeg fanget din interesse nu? Godt så. Lad mig med det samme afsløre, hvem der er tale om: Lindholm Biler A/S i Viborg.

Kan folk elske deres brugtvognsforhandler?

Ja, det kan de faktisk, hvis man skal tro Trustpilot, og det er der jo ingen grund til IKKE at gøre. Du kan følge linket her og se for dig selv, hvad folk skriver om netop Lindholm Biler.

Lindholm Biler

Og der er skam mange andre steder, hvor der skrives og tales yderst positivt om Lindholm Biler:

Lindholm Biler

Hvorfor har Lindholm Biler den succes?

En bil er jo en bil, men det er med biler som med pølser: De skal serveres med følelse, og det er hvad de gæve midtjyder har formået. Lindholm Biler har – trods nærheden til bilmekkaet i Silkeborg – formået at opbygge et bilhus med over 40 ansatte og en omsætning på den yderst behagelige side af 300 millioner årligt.

Jeg vil egentlig blot slutte med at sige, at skal du studere service og effekten af den i et marked, der nærmer sig det homogene: Kig nærmere på Lindholm Biler og tal med Henrik Bollerslev, der er ejer og manden bag den store succes.

[su_gmap address=”Gamle Århusvej 241B,8800 Viborg”]

Kilde: http://www.linkfeed.dk/lindholm-biler.htm