Marianne K. Bale

Advokat Marianne Bale i Herning

Vil du møde en vaskeægte jysk advokat med begge ben solidt plantet i jorden, en omfattende juridisk baggrund og en indsigt på tværs af jura? Hvorfor skriver vi om Marianne Bale her, vil du måske spørge? Det er der en såmænd en ganske god grund til: Her på hjemmesiden skriver vi om mennesker, der gør sig bemærkede positivt eller negativt. Advokat Bale tilhører den positive gruppe, og det skal jeg fortælle dig om her.

Advokat Marianne Bale

Bale klarede skilsmissen

Jeg vil ikke nævne navne på de andre involverede, men jeg vil blot sige, at jeg har et par i min omgangskreds, der sidste år rendte ind i så svære problemer, at det endte med skilsmisse. De ejede både ejendomme og virksomheder sammen, og det var en yderst kompliceret proces at få delt op rent juridisk.

Den ene part besluttede sig for at bede Marianne Bale være advokat på sagen, og den opgave klarede hun simpelthen så flot og med så megen indsigt, ro og overblik, at hun formåede at afgifte store dele af situationen for sin klient.

Nu er det jo alt andet end normalt at benytte én advokat, men da de begge var enige om skilsmissen og om at dele ligeligt, var der altså ikke tale om en kamp mellem de to – men snarere om en kamp mod systemet. Og det forstod advokat Bale med det samme og håndterede hele sagen baseret på det og i et samarbejde med den anden parts advokat.

Der er slet ingen tvivl om, at Marianne Bale og hendes årelange erfaring gjorde processen nemmere – og i øvrigt også billigere i den sidste ende.

Man kan ikke ligefrem sige, at den jyske advokat er berømt, men hun er da kendt blandt mange i Herning som hende, der kan løse opgaver, der synes nærmest umulige.