Peter Brincker – berømt øjenlæge

I dag handler det om noget af det mest basalt nødvendige for et menneskes livskvalitet: Synet! Som de fleste ved, er der en lang række mennesker, der er ramte af en eller anden form for nedsat syn. Det kan være langsynethed, nærsynethed, super vision, grå stær og diverse bygningsfejl i øjnene.

I mange år har briller og senere kontaktlinser været eneste mulighed for at få et bedre syn for de mennesker, der er ramte. Men de sidste to årtier har nye teknologier vundet indpas – især laserteknologien har gjort enorme fremskridt, og i dag er det muligt at operere i øjnene med laser og korrigere for en lang række uhensigtsmæssigheder. Ofte kaldes disse operationer under én hat for LASIK.

Peter Brincker, Charlottenlund – Førende dansk øjenlæge

En af de absolutte pionerer på området i ikke blot Danmark men i hele Europa er øjenlæge Peter Brincker.

I 2014 var Peter Brincker den første klinik, der anskaffede den nyeste excimer-laser fra Zeiss-fabrikken. Den adskiller sig fra konkurrenterne ved at have en høj grad af præcision, som ikke er set tidligere, hvorfor den også er særlig god til netop at behandle for at undgå læsebriller.

Øjenlægen med base i Charlottenlund er i øvrigt en flittigt benyttet oplægsholder og taler på konferencer overalt i Europa for øjenspecialet. Baseret på de mange succeshistorier med mennesker, der har fået forbedret deres syn ganske dramatisk hos Peter Brincker, tøver vi ikke med at give fem ud af fem mulige stjerner til klinikken i Charlottenlund.

Hvis du har erfaringer med øjenoperationer, hører vi MEGET gerne i kommentarerne herunder. Det er jo et utroligt følsomt område (bogstaveligt talt) for mennesker, så enhver information er yderst velkommen!