Mode i store størrelser

Hvis du tænker over det, er der faktisk ganske mange mænd (og kvinder), der er berømte og store rent fysisk. Med stor mener jeg ikke kun tyk eller fed – men også meget høje eller bare med en kraftig og solid knoglebygning. Når vi sidder og ser dem i fjernsynet og i film, ser vi jo, at de altid er skide smart klædt på og meget langt fra de stereotyper, der render rundt i Bilka i joggingtøj og ligner noget, der burde væpre censureret væk 🙂  Hvor mon de kendte og berømte store mænd egentlig køber deres tøj?

De store handler online

Det var så til en middag forleden, at jeg kom til at have en nydelig ung dame til bords. Hun viste sig at arbejde i teater- og filmverdenen, og det var via en snak med hende, at jeg kom på sporte af, hvor store og berømte mænd og faktisk også kvinder ekviperer sig selv så smart og moderigtigt, som de faktisk gør.

Det viser sig faktisk, at vi her i Danmark har en butik, der hører til i Faaborg på Fyn men har hele udstillingslokalet online: http://www.storedrenge.dk/ Det er jo altid lækkert, når vi kan være med på noderne i Danmark, og jeg noterede mig adressen i min notatbog, så jeg efterfølgende kunne tage et et nærmere kig på den hjemme i ro og mag.

Nu er jeg ikke selv i kategorien “stor”, men min bror er en gut på 199 centimeter og næsten 200 kilo, så han døjer ofte forfærdeligt med at finde tøj, der kan passe ham og som samtidig ser godt ud.

Super smart til både hverdag, fest og ferie

Storedrenge.dk har hele paletten lige fra t-shirts til vinterjakker og fra jakkesæt til skitøj, og det hele i størrelser fra 2XL og ofte helt op til 12XL, så mon ikke selv de helt store drenge og kraftige mænd kan finde både smart og moderigtigt tøj, der faktisk også passer? Og det svar kan jeg give: Det kan de!

Jeg viste min bror hjemmesiden, og han gik nærmest shopamok der den samme dag, så nu ligner han en dressman 🙂 Han har også givet den videre til et par venner han har – de måler begge over 2 meter! Og storedrenge.dk har et godt udvalg af tøj til høje mænd også: http://www.storedrenge.dk/den-hoeje-mand-357/