Møde i Nordsjælland

Mødelokale i Nordsjælland med god plads

Det er sådan set ikke, fordi du tror 100% på det. Altså det, de siger om, at det kan være ret effektivt at flytte et møde et andet sted hen. Men du vil da gerne afprøve deres teori. Så du har opfundet et problem, og det skal løses. Du vil derfor invitere dine afdelingsledere til ’krisemøde’. Det bliver et møde i Nordsjælland, fordi du har ikke tiden til at køre helt til Roskilde. De har tiden til at komme til Nordsjælland. De skal ikke flyve rundt i hele Europa og holde forskellige møder med forretningsforbindelser, sådan som du skal. De skal bare passe deres job hjemme i Roskilde. I din beskrivelse af ’krisen’ vil du lade dine ledere forstå, at I skal være meget effektive, så de skal forberede sig godt til mødet.

Banen er ridset op

Du har kort ridset banen op, først for dig selv. Du vil sende informationer om ’krisen’ til afdelingslederne, når du er klar til at afholde mødet.

Du skal dog først lige have fundet de rigtige mødefaciliteter i Nordsjælland. Du kender allerede til et godt sted, hvor du kan booke et mødelokale for en enkelt dag eller to. Det er et særligt, men også meget stort sted i Allerød. Måske lidt for stort. Måske ikke. Du skal lige tænke lidt over det. Måske køre derhen for at se mødelokalerne og høre lidt om, hvad de kan tilbyde. De reklamerer jo ofte med, at de har særlige mødepakker. Du skriver ’mødepakker – Allerød’ på din huskeliste. Allerød ligger jo alligevel på vejen hjem til Hørsholm. Du vil køre forbi i eftermiddag.

Stort og flot center

Da du ankommer til centeret, som lejer mødelokaler ud, bliver du overvældet. Du har godt nok set centeret mange gange, men du har aldrig sådan taget tiden til at gå indenfor. Du bliver mødt af en sød receptionist, som naturligvis ringer til administratoren lige med det samme. Hun forklarer, at du er en potentiel kunde, som gerne vil se selve mødelokalerne. Receptionisten beder dig om at vente i fem minutter. Det er ok. Også selv om du har travlt.

Der går to minutter, så kommer administratoren. Han giver dig hånden. Smiler og fortæller, at centeret både har store og små mødelokaler. Hvad har du brug for? Du fortæller, at du har brug for et lokale, der er velegnet til 6 mennesker og, at du gerne vil have forplejning med i prisen. I får ikke tid til at lede efter et spisested inde i byen. Du fortæller også, at hvis der er faciliteter såsom whiteboards, AV-udstyr mv. så vil det være helt perfekt.

Helt perfekte mødelokaler

Administratoren viser dig et mødelokale til 8 personer. Der er alle de faciliteter, som du har nævnt. Han nævner også at stedet kan tilbyde flere forskellige mødepakker. Du kan vælge imellem mødepakker, der indeholder alt lige fra kaffe i pauserne til store måltider. Du kan også nøjes med en mødepakke, der kun indeholder økologisk grønt og frugt – og friskpresset juice.

Der er ikke nogen tvivl hos dig. Det er her ’krisemødet’ skal holdes. Der er supergode mødefaciliteter og god service.