Pelle Pelle bukser

Pelle Pelle bukser til mænd – det er vist nok noget af dette hotteste modetøj lige nu.Og lad os bare sige at det er smart – det kan selv jeg godt se. Kanon lækkert brand og lige på og hårdt. Ikke mindst deres bukser til drenge og mænd. Men hvad er egentlig historien bag Pelle Pelle tøjet? Og er det kun bukser, du kan få fra Pelle Pelle?

Se alt fra Pelle Pelle KLIK HER

Pelle Pelle Bukser

Lad os hellere starte med at kigge lidt på tre frække bukser fra Pelle Pelle, som du faktisk kan købe med det samme, hvis du vil. Bare klik på de bukser, du vil have fra Pelle Pelle, og du er godt på vej til et smartere look.

OK – de er ret smarte, ikke?

Se alt fra Pelle Pelle KLIK HER

Marc Buchanan er grundlægger og designer af tøjmærket Pelle Pelle. Fra starten i Detroit i 1978, koncenterede Pelle Pelle sig omkring utroligt detaljerede jakker af læder, der kombinerer utraditionelle farver og over-the-top accenter. “Enhver jakke er som et stykke kunst”, forklarer Buchanan.

Buchanans unikke læder kreationer skabte hurtigt hengivenhed fra de unge, stilbevidste kunder, der var et endnu uopdaget marked for en stor del af mainstream beklædningsindustrien. I dag er Pelle et af de helt store livsstilsmærker inden for modetøj til mænd.

De lækre bukser fra Pelle Pelle kommer i alle mulige varianter lige fra jeans til cargo pants, sweat pants og meget mere. Prøv dem!