Smart ventetøj

Ventetøj skal være smart! Men ventetøj skal helst også være billigt, ikke?  Det kan ikke passe, at gravide ikke kan være supersmarte og flot klædt på i ventetøj, der får dem til at ligne modeller. Og det gør det heldigvis heller ikke. I dag findes der et godt udvalg i mode til gravide til forskel fra dengang jeg var ung og gravid.

Når gravide vokser om maven, er der mange, der næsten giver op. Det er der bestemt ingen grund til!

Ventetøj med stil

Når du er gravid, fortjener du den forkælelse, der ligger i at have rart og alligevel smart tøj på. Der er desværre mange gravide, der giver lidt op og iklæder sig kedeligt og uformeligt ventetøj eller graviditetstøj, om du vil. Men hvem siger, at ventetøj ikke kan være smart og se lidt sexet ud? Vi synes, at piger med en gravid mave kan se hamrende dejlige ud i det rigtige ventetøj!

F.eks. har firmaer som OneFashion et rigtig godt udvalg i moderne og smart ventetøj til gravide i alle størrelser. Det ville jeg ønske, vi havde haft, da jeg var gravid og gik i ventetøj. Det var godt nok billigt at købe ventetøj dengang – men hvor var det dog usmart 🙂

[hana-code-insert name='Nelly ventetj' /]

Gode råd om køb af ventetøj

Mange førstegangs gravide er i tvivl om, hvad de skal kigge efter ved køb af ventetøj.

Du skal vælhe med fornuften først og fremmest. Omstændighedstøj – som ventetøj jo også kaldes – er faktisk ret dyrt. Ikke mindst når du tænker på, at du kun skal bære det i nogle få hektiske måneder. Jo mere du kan låne dig til hos veninder og familie jo bedre – for det kan være temmelig kostbart at købe ind i galskab. Du finder et stort udvalg på markedet af ventetøj og tilbehør.

Det er en god ide at plyndre mandens eller kærestens tøjskab. Stræk-leggings fra en ventetøjsforretning sat sammen med en stor skjorte fra din partners tøjskab kan bruges ved de fleste lejligheder. Du vil nyde at bruge bukser med et taljebånd, der støtter maven. Hvis du alligevel køber nye overdele, så sørg for at købe dem så store, at du kan bruge dem gennem hele graviditeten.

Spørg din mor til råds, hvis du stadig har hende – mødre har ret godt styr på det med ventetøj. Og lur mig om ikke du får det råd at kigge efter billigt ventetøj 🙂