Slankepiller hjælper

Virker slankepiller?

Der hersker en tendens til at søge efter hurtige løsninger. Det gør sig specielt gældende, når vi snakker om slankepiller. Når man har en masse overflødige kg, og har en lang række dårlige erfaringer med slankekurer bag sig, så er det forståeligt nok, at folk søger efter en slankepille, som kan gøre arbejdet for en. Men sådan fungerer det desværre ikke. Der eksisterer ikke en eneste slankepille i verden, som kan stå alene. Slankepiller er reelt kosttilskud, eller i nogle tilfælde medicin. Uanset om der er tale om den ene eller den anden slankepille, så er stadigvæk tale om et supplement til ens kost. Og det er netop det som denne artikel handler om. At slankepiller er et supplement til en fornuftig kost.

Slankepiller kan være en god hjælpende hånd, hvis man ønsker at tabe sig. Og for folk som har en meget stor overvægt, så kan slankepiller sågar være en nødvendighed. Men ingen slankepille kan stå alene. Slankepiller er en resultat-booster. Slankepiller øger effektiviteten er en fornuftig diæt. Og fornuftig diæt er kodeordet. Slankekurer er ikke vejen frem. Kostomlægning er vejen frem. Og når man får styr på sin kost, og får tilrettelagt den efter ens behov og målsætninger, så kan slankepiller komme på banen, og gøre det som slankepiller er bedst til. Nemlig at skabe et mer-vægttab.

Jeg kan dog godt forstå, at det hele ville være lettere, hvis man bare kunne spise en slankepille, og så kunne man tabe sig, selvom man spiser som man hele tiden har gjort. Men slankepiller er ikke mirakelpiller. Slankepiller virker på mange forskellige måder. Nogle slankepiller virker ved at øge forbrændingen. Her er der typisk tale om de centralstimulerende slankepiller. Andre slankepiller virker ved at hæmme optagelsen af næringsstoffer. Nogle slankepiller virker ved at hæmme optagelsen af fedt, mens andre slankepiller virker ved at hæmme optagelsen af kulhydrater. Men uanset hvilken type slankepille man vælger, så vil den primære effekt ved slankepillen, aldrig kunne være kraftig nok, til at komme uden om et dagligt kalorieoverskud på mange 1000 kalorier. Hvis man overspiser, så er det kun en vej frem, og det er at spise mindre, og/eller spise fødevarer med et lavere kalorieindhold.

Når man accepterer, at slankepiller ikke kan gøre det alene, og når man får styr på sin kost, så kommer slankepiller til gengæld til sin ret. Nu er der som tidligere nævnt forskel på slankepiller, og dermed er der også forskel på hvor effektive slankepiller er. Men for selv de mildeste slankepiller, er det ikke unormalt, at man kan smide 1 kg ekstra i måneden, hver gang man smider 5 kg pga. ens kostomlægning. Hvis en slankepille kan betyde, at man smider 1 kg ekstra hver måned, så beløber det sig på 12 kg hvert år, ene og alene pga. slankepillen. 12 kg i året er meget, hvis man har en 50 kg overvægt man skal af med. Så slankepiller kan være en ganske god løsning, hvis man skal tabe sig, men kun hvis man samtidig kaster et kritisk blik på ens kost.

Mere info om slankepiller på www.bodylab.dk hvor du også finder slanketips.