Afbudsrejser til Mallorca?

mallorca

Der er mindre end en uge til, at skolernes sommerferie begynder. Og du er ved at gå i panik. Du har nemlig ikke fået gjort det, som du lige blev mindet om her i den forgangne weekend: At bestille en rejse til hele familien. I skal jo på ferie til syden i år. Det er snart tre år siden, at I kom afsted. Det skal du have rettet op på. Det var sådan set ikke, fordi du ikke vil afsted. Du glemte det bare sådan i hverdagen. Du kan da også godt lide at blive forkælet af sødt personale på et godt hotel nede ved stranden på Mallorca.

Finde gode rejser

Du fortæller derfor din familie, at du har travlt med arbejde og ikke vil forstyrres på hjemmekontoret. Efter aftensmaden lukker du dig inde på kontoret. Nu skal der søges efter rejser til Mallorca med fly. Og ja, du glemte det, men klarede det: Du hentede lige kreditkortet, der ligger i din taske – sådan i smug. Imens din hustru var ved at sørge for at få børnene til at falde til ro. Der skal ikke være nogen smalle steder. Rejsen til Mallorca skal være superfed, for alle. Voksne og børn. Og du vil gerne bruge penge på rejsen.

Afbudsrejser er en mulighed

Du starter logisk nok med at søge efter charterrejser, men du kan hurtigt se, at de er udsolgt. Alle skal åbenbart til Mallorca i år? Du lader ikke panikken få taget over dig. Du søger derfor på afbudsrejser her. Og her er du virkelig heldig. Du finder en rejse til Mallorca. Der er lige præcist 5 pladser – to til de voksne og 3 til ungerne. Flot. Hotellet er super. Fem stjerne og med flere forskellige badelande som alle kan boltre sig i. Der er ingen tvivl. Du køber de fem pladser og ser frem til at kunne sætte dig ned til aftenkaffen med ro i sindet.