Amalie Szigethy alene

Ind og ud for Amalie Szigethy  – men ikke på den måde, du lig etænker på her, slemme 😉 Næ nej – den autoriserede og bekræftede tomhjernede blondine er netop blevet alene igen. Det er Peter Birch – manden der skiftevis tæver og kysser hende – der er flyttet ud af parrets (hvis de altså er et par i denne uge?) lejlighed. Og hvorfor er Peter Birch så flyttet fra Amalie Szigethy? Åh jo ser du: Peter Birch har jo fået en dom for at tæske Amalie Szigethy, og den vil han gerne afsone hjemme. Men hjemme er altså der, hvor Amalie Szigethy bor, og det må man ikke i følge loven. Det er ikke tilladt at afsone husarrest der, hvor voldsofferet bor.

Jeg har skiftet adresse til min bror, der bor i Gentofte. Så nu håber jeg på at blive godkendt til fodlænke, siger Peter Birch til bladet Her & Nu.
Lykkes det ham ikke at få ønsket igennem, skal han afsone de 40 dage bag tremmer i det midtjyske fængsel Kærshovedgård.

Peter Birch i fængsel?

Hvad siger du? Hvor længe tror du, den lille blegfisede og temmeligt slatne Peter Birch, hvis største bedrift i livet indtil nu er at tæve Amalie Szigethy, vil kunne holde i et fængsel, før han er blevet taget under kærlig behandling af store og stærke indsatte med en forkærlighed for små drenge?

Amalie – diva eller tosse?

Har du set dette:

Eget tv-program og et par tvivlsomme musiknumre er steget realitybaben over dem alle Amalie Szigethy så meget til hovedet, at hun efter et halbal i Sønderjylland 2. juledag, fik et hysterisk flip på Café & Restaurant Friends i Nordborg.  ‘Malle’ krævede, som den verdensstjerne, hun mener, hun er, nemlig fri bar.  “Hun skabte sig helt tosset og råbte til mig, om ikke jeg ikke vidste, hvem hun var”, fortæller ejeren af caféen, Cuma Aslan, som nægtede at lade realitydivaen drikke gratis.

Ak ja siger vi her på redaktionen. Amalie har en flot krop og et nogenlunde kønt ansigt – det vedstår vi gerne. Men hvor længe holder mon berømmelsen, når intelligensen er omkring eller lige under sinke? Hvad tror du?