Bingo Banko

Bingo Banko på TV2 er åbenbart det helt store hit, og det har medført ganske mange sjove ting. For eksempel har nogle driftige unge mennesker fundet metoder til at håndtere over 1000 spilleplader til Bingo Banko med din computer. Og masser af andet spændende er fulgt i kølvandet på spillet Bingo Banko. Jeg synes da, det er tiden, at vi skal se lidt nærmere på fænomenet her på den berømte holdeplads – selv om jeg ikke selv spiller Bingo Banko.

Bingo Banko regler

TV2 Bingo Banko reglerne er ret nemme at gennemskue. Jeg viser dig her et lille uddrag, og til sidst får du et link til de fulde Bingo regler fra TV2.

Bingo Banko er et talspil bestående af 90 numre. I hvert spil udtrækkes et antal numre.  Spillepladerne skal du selv printe ud. De genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator og er ikke unikke. Det betyder, at flere spillere kan have samme spilleplade i spil, og det er derfor ikke sikkert, at du vinder, selvom du har bingo. Kun de spilleplader, der er registreret i Bingo Bankos system, kan bruges til at deltage i spillet. Registreringen foregår via det kontrolnummer, der står nederst til venstre på hver plade. Du må gerne skrive pladerne af i hånden fra pc-skærmen, hvis du ikke har en printer. Husk at skrive kontrolnummeret ned.

Sådan er det, og de regler for Bingo Banko er jo ganske nemme at forholde sig til.

Kan man snyde i Bingo Banko?

Lad os starte med at sige, at vi bestemt ikke bryder os om snyd.

Så kan man da håndtere mange spille plader, hva’?

Bingo Banko sang?

Ja – selvfølgelig er der en Bingo Banko sang.

Må jeg høre fra dig – spiller du Bingo Banko selv?

Måske Bingo Banko skulle overveje noget søgemaskineoptimering?