Få en WordPress lavet

WordPress hjemmeside og blog

Du er lige gået på pension. Der er ikke så meget at lave. Du savner kollegaerne. Du savner din gamle rutine med at stå op, få bad, morgenmad og køre på arbejde. Det kan være svært at blive pensionist. Du aner ikke, hvad du skal få tiden til at gå med. Det er jo begrænset, hvor mange timer du kan bruge hver dag nede i sejlklubben.

Byg en ny rutine

Hør her: Du skal til at bygge en ny rutine op. Forstået. Det er svært. Hvad skal den bestå af? Ja, jeg vil foreslå, at du kigger lidt på, hvad du interesserer dig for – og hvad du ved meget om. Og jeg kan forstå, at du ved noget om sejlsport og lystbåde. Så hvorfor tager du ikke udgangspunkt i det? Du kunne fx lave en blog, der handler om dine erfaringer fra sejlsporten. Den kunne handle om de både, du har sejlet i. Det må efterhånden være mange. Du har jo sejlet lige fra dengang, du blot var 7 år gammel.

Bygge en WordPress?

Du tænker måske, at det kan du slet ikke. Altså lave en blog. Fordi: Du ved intet om webudvikling. Det har aldrig interesseret dig. Næh, det gør du nok ikke. Men du kan da lære det. Og det kan være indgangen til en ny rutine: At du sætter dig ned og lærer noget om, hvordan et website bygges op. Gider du ikke det?

Så kan du måske få lavet en WordPress hjemmeside og så bruge noget af din tid på at skrive gode blog-indlæg, der handler om bådene, du har ejet – eller om regattaerne, du har deltaget i. Du kan fx også skrive om særligt udstyr, du har brugt. Fx om de bedste redningsveste til børn. Vil du ikke gerne dele din viden om sejlads og både med andre? Det kan da være meningsfuldt at gøre det. Overvej mit forslag.