Harry er glad

En af mine faste kunder, Harry, var i usædvanligt godt humør, da han kom i min forretning i dag for at købe nogle nye gummiskrabere. Harry er vinduespudser på Frederiksberg og har igennem en længere årrække købt alt sit grej hos mig, så vi kender efterhånden hinanden temmelig godt.

Harry fortalte, at han lige havde scoret en temmelig stor entreprise i forbindelse med en nyopført kontorejendom, hvor han altså i fremtiden skal stå for vinduespudsningen. Og det var han vældig tilfreds med, for han havde i forvejen ikke ret mange store opgaver med vinduespudsning i København, idet det meste af hans arbejde hidtil har bestået i at pudse vinduer i beboelsesejendomme på Frederiksberg.

Så kom Aarhus med!

Trods det gode humør hos Harry var han nu også en smule betænkelig, for den nye, store entreprise betyder, at han bliver nødt til at ansætte to mand mere i sit firma, og det er altså ikke den nemmeste opgave her i verden at finde nogle pålidelig folk til sådan et arbejde.

De fleste forbinder det vist ikke med den store prestige at udføre vinduespolering i København, selv om lønnen jo ikke fejler noget, sagde Harry. Og lidt eftertænksomt nævnte han, at det måske kunne være nødvendigt at hyre et par østeuropæere til arbejdet, hvis det ikke kunne lykkes ham at finde nogle danskere, der vil påtage sig jobbet.

Nå, sagde Harry, hvis det bliver nødvendigt, kan det jo være, at jeg kan slippe af sted med at betale lidt mindre i løn. Det ville jo ikke være så tosset.

I stedet skete der faktisk det, at det nu er MEM Polering, det hele handler om, og de er nu også åbnet i den jyske hovedstad Aarhus: https://www.mempolering.dk/

Aalborg bliver renere

Nordjyderne skal ikke snydes for god vinduespudsning heller, og derfor er MEM Polering også åbnet i det smukke Aalborg, hvor de dækker ikke blot selve Aalborg men også disse randområder: