Must have køkkenredskaber

Mesterlige kokke ved, at det rigtige køkkenudstyr kan betyde alt! Kunsten er på et stramt budget at finde ud af, hvad der er essentielt at have i et køkken.  Det vigtigste er at få værktøjer, der er multi-purpose, og som vil holde med tiden.

1.  Støbejernspande

Ethvert køkken skal have en støbejernspande. Du kan bruge den til sautering, ristning og bagning. I modsætning til non-stick-sautepander holder støbejernspander sin kvalitet over tid.  Husk aldrig at bruge metalværktøj på dens overflade for at undgå ridser – og vask den aldrig med sæbe og vand. Set et genialt godt udvalg af pander her: http://www.skiftselv.dk/gryder-pander/

2. Skærebræt
Et godt skærebræt eller flere er også en nødvendighed. De findes i mange materialer. Jeg er ikke vild med dem i plastic, da de sløver dine knive. Se på udvalget – og find dine favoritter.

3. Knive

Gode, skarpe knive er ekstremt vigtigt i ethvert køkken. Du har brug for en kokkekniv og en skrællekniv. En japanske kniv er også skøn at have.

4. Skrællekniv
En god skrællekniv til kartofler, gulerødder etc. er også en nødvendighed. Her behøver du ikke investere i den dyreste. De billige er tit rigtigt gode.

5. Dørslag
Husk også at få et dørslag når du koger pasta eller grøntsager.

6. Skåle
Du har bug for skåle – fx Margrethe-skåle til at blande salater, røre dej, mikse marinader etc. Sørg for både at have en lille, medium og stor.

7. Køkkenpincet
Når du skal vende fisk, fileter eller grøntsager har du brug for en køkkenpincet. Det gør det tit nemmere at vende maden på en pande end en spatel gør det. Køkkenpincetter giver langt mere kontrol.

8. Spateler

Husk også at investere i forskellige køkkenspateler. De findes i mange variationer, størrelser og materialer.

For øvrigt kan du da bare ikke undvære lidt af det altid humørfyldte og skønne danske design fra Kay Bojesen, vel?

Eva Solo

Jeg har fundet mange gode produkter hos Eva Solo. De har alt lige fra krus, termokander, elkedler, gryder, potter og pander – ja selv karafler og vandkander. Deres produkter er meget stilrene og gode at anvende.

Jeg synes også, at Eva Solo er dansk design med stor funktionalitet og brugervenlighed. Du kan købe Eva Solo i mange køkkentilbehørsbutikker men kig endelig efter gode tilbud på nettet – det kan godt betale sig!!

Nespresso

En sidste ting, som bestemt er værd at nævne, er naturlig en Nespresso maskine. Nespresso kan man bare ikke komme udenom, når man taler om bedste kaffemaskine. Nespresso har taget kaffebrygning til et højere niveau, til trods for at de faktisk har gjort det meget nemmere og hurtigere.

Vil du vide meget mere om markedets bedste kaffemaskine, så læs meget mere om Nespresso maskiner og kapsler på Pengeguru.dk